Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συναυλία της τάξης μονωδίας του Ωδείου της Πολυφωνικής

Πάτρα: Συναυλία της τάξης μονωδίας του Ω...

Την Κυριακή πραγματοποιούνται εξετάσεις για το Δίπλωμα Διεύθυνσης Χορωδίας

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 μετά τις 20.00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών της Πολυφωνικής, «Τόλης Νομικός», η 7η συναυλία του Ωδείου του Καλλιτεχνικού Οργανισμού (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία-Ζέρβα), με τους σπουδαστές της τάξης Μονωδίας της διάσημης λυρικής πρωταγωνίστριας, μέτζο σοπράνο και καθηγήτριας Ειρήνης Καράγιαννη.

Στη συναυλία θα λάβουν μέρος οι σπουδάστριες Μονωδίας: Τζωρντίνα Βασιλάτου, Μαύρα Θεοδωρακοπούλου, Εύη Καγκελάρη, Μαριλένα Νησίδη, Μαργαρίτα Στάντλερ, Παναγιώτα Τσίρη, Βασιλική Χατζή και Λούση Χριστοδούλου, που θα ερμηνεύσουν έργα προκλασικά έως και σύγχρονα.

Τις σπουδάστριες θα συνοδεύσουν στο πιάνο οι καθηγήτριες πιάνου του ΩΔΕΙΟΥ, Έφη Καββαδία-Ζέρβα και Λούση Χριστοδούλου.

Στο μεταξύ πραγματοποιούνται την Κυριακή το απόγευμα στις 3.30 στην ίδια αίθουσα, οι απολυτήριες διπλωματικές  εξετάσεις της Σχολής Διεύθυνσης Χορωδίας, του Ωδείου της Πολυφωνικής, στην οποία διδάσκων καθηγητής είναι ο Διευθυντής της Χορωδίας της Ε.Λ.Σ. – Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αγαθάγγελος Γεωργακάτος, ενώ εξεταζόμενες θα είναι, οι γνωστές μουσικοί της πόλης μας, Λίνα Γερονίκου, Έλενα Δρουκοπούλου, Κατερίνα Πολυμενάκου και Λούση Χριστοδούλου.

Στις εξετάσεις, οι οποίες θα είναι ανοικτές για όσους επιθυμούν να τις παρακολουθήσουν, θα λάβει μέρος φωνητικό σύνολο και ορχήστρα Δωματίου ενώ η εξεταστική επιτροπή θα αποτελείται από το Διευθυντή του Ωδείου, Γιώργο Μπουρδόπουλο, το συνθέτη Νέστορα Τέιλορ, τον Μαέστρο Κωστή Κωνσταντάρα, το συνθέτη και πιανίστα Ανδρέα Ζαφειρόπουλο και τον καθηγητή της τάξεως, Αγαθάγγελο Γεωργακάτο.

Να σημειωθεί τέλος, πως είναι η πρώτη φορά στην πόλη της Πάτρας, που θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για το Δίπλωμα Διεύθυνσης Χορωδίας.

Η είσοδος για το κοινό και στις δύο εκδηλώσεις, θα είναι ελεύθερη. Πληροφορίες στη Γραμματεία του Οργανισμού της Πολυφωνικής (Κορίνθου 280-Γούναρη) καθημερινά πρωί και απόγευμα.

Ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος.

Ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος.

Ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος.

Η Ειρήνη Καράγιαννη.

Η Ειρήνη Καράγιαννη.

Η Ειρήνη Καράγιαννη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture