Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Tο “Happy Tails” μας καλωσορίζει στον κόσμο του, με ιδιαίτερη αγάπη και αίσθημα φροντίδας για τα ζώα!

Tο “Happy Tails” μας καλωσορίζει στον κό...

Το νέο pet shop στην Ιωνίας και Σμύρνης (γωνία)!

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κανένα όνομα που να ταιριάζει περισσότερο σ’ αυτό το κατάστημα, Happy Tails” δηλαδή “Χαρούμενες ουρές”! Δύο λέξεις που συμπυκνώνουν  όλες τις σκέψεις, την αγάπη και το στόχο των παιδιών (ο Τάσος και η Εύη), που άνοιξαν αυτό το κατάστημα με σκοπό να προσφέρουν ότι καλύτερο στους μικρούς μας φίλους. Δεν υπάρχει λόγος να πω περισσότερα, αξίζει να τους επισκεφθείτε, να τους γνωρίσετε, να μοιραστείτε μαζί τους όλες τις απορίες που έχετε για το κατοικίδιο σας και θα καταλάβετε την αγάπη που έχουν σ’ αυτό που κάνουν!

Αξίζει να αναφερθεί η απάντηση τους όταν ρωτήθηκαν “Ποιος είναι ο λόγος που άνοιξαν αυτό το κατάστημα;”

“Είναι ένα κατάστημα που φτιάχτηκε για την αγάπη που έχουμε απέναντι στα ζώα συντροφιάς. Με πολύ αγάπη, μεράκι και γνώση που την αποκτήσαμε μελετώντας γιατί δεν γνωρίζαμε το αντικείμενο (κανείς άλλωστε δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα όλα) αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα κατάστημα για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των κατοικίδιών μας.

Προσπαθούμε με προσεγμένα προϊόντα να βρίσκουμε λύσεις για τη διατροφή τους, την υγιεινή τους, τον καλλωπισμό τους       και την ενασχόληση τους.”

Στο Happy Tails μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ξηρές τροφές, κονσέρβες, ωμή τροφή είτε για σκύλους είτε για γάτες. Ακόμα αξεσουάρ, παιχνίδια, είδη υγιεινής, λιχουδιές, απίστευτα κρεβατάκια και κλουβιά μεταφοράς και είδη καλλωπισμού.

Αν θέλετε και εσείς να δείτε το κατοικίδιο σας να κουνάει χαρούμενα την ουρά του μην καθυστερείτε την επίσκεψή σας! Και σας εγγυώμαι πως με την πρώτη γνωριμία με τα παιδιά θα καταλάβετε την αγάπη τους και τις γνώσεις τους για τα ζώα, έτσι ώστε να τους εμπιστευθείτε και εσείς!

 

Happy Tails

Ιωνίας 23 & Σμύρνης, Πάτρα

Τ: 2615 500 888

F: Happy Tails Facebook page

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά