Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

To Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ έκλεψε τις εντυπώσεις στο “ACHAIA FEST 2017”

To Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ έκλεψε τις εντυπώσεις στο...

Με παράλληλες δράσεις και εκατοντάδες σπουδαστές συμμετείχε ως Υποστηρικτής

Το πολυθέαμα υψηλής ποιότητας επαγγελματικής εκπαίδευσης που παρουσίασε το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στο “ACHAIA FEST 2017” κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών της έκθεσης.

Σε τρείς διαφορετικούς χώρους εκτείνονταν οι δράσεις που ανέλαβε το μεγάλο εκπαιδευτικό συγκρότημα της Δ.Ελλάδας,το οποίο αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της περιφέρειας Δ.Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Στο μεγάλο περίπτερο της Γαστρονομίας τα τμήματα Μαγειρικής Τέχνης δημιουργούσαν και προσέφεραν ακούραστα όλο το τετραήμερο της έκθεσης εξαιρετικά πιάτα με τη χρήση τοπικών προϊόντων, ενώ στο χώρο των Παιδικών Εργαστηρίων τα τμήματα Παιδαγωγικών είχαν αναλάβει την δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία των μικρών επισκεπτών με διαφορετικό πρόγραμμα καθημερινά.

Παράλληλα, στο περίπτερο του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ, οι σπουδαστές του φορέα ΒΕΡΓΗ – Εκπαίδευση για όλους (ταχύρρυθμα σεμινάρια) και του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ πραγματοποίησαν το καθιερωμένο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης δείχνοντας τη δουλειά τους και παρέχοντας τις υπηρεσίες τους ως αργά το βράδυ. Οι σπουδαστές Αισθητικής, Κομμωτικής, Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Multimedia, Γραφιστικής και Διοίκησης-Οικονομίας επιβεβαίωσαν με τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό τους το διαχρονικά σπουδαίο έργο του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ.

Στα πλαίσια του ”ACHAIA FEST 2017” το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ ανακοίνωσε τη μεγάλη προσφορά έκπτωσης στα δίδακτρα ύψους 40% με αφορμή τα 57 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας του-χωρίς έκπτωση στην ποιότητα και τις παροχές του σε όλες τις ειδικότητες, το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στηρίζει τους νέους και τις οικογένειές τους.

 

Από το περίπτερο του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ πέρασαν και συνεχάρησαν τους διοργανωτές, τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Ελλάδας  κ. Αλεξόπουλος, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Πελετίδης, ο Πρόεδρος  του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κ. Νικολόπουλος, ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Πατέρας Ν.Σκιαδαρέσης, ο βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης, πλήθος επιχειρηματιών και επισκεπτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά