Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 21 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Θερινό Ηλιοστάσιο σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, και ανοίγει ένας μήνας με έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, πατρίδας και παρελθόντος. Ταυτόχρονα μπαίνει και ο Ερμής στον Καρκίνο και συναντιέται με τον Ήλιο, μια σύνοδος που φέρνει επαφές για θέματα ακινήτων κυρίως, αλλά και συζητήσεις και συναντήσεις με την οικογένεια.

Ταύρος

Ο Ήλιος κι Ερμής σήμερα μπαίνουν στον Καρκίνο με το Θερινό Ηλιοστάσιο, και ξεκινά ένας μήνας αρκετά επικοινωνιακός και ζωηρός, με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις, αλλά και με πολλές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Ειδικά τώρα με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή, γίνονται σημαντικές επαφές ή και συμφωνίες, ενώ έχετε ιδέες. Εποχή με διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση.

Δίδυμοι

Φεύγει ο Ήλιος και ο Ερμής απ’ το ζώδιό σας, περνούν στον Καρκίνο σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο, και ξεκινά ένας μήνας με έντονη έμφαση σε θέματα οικονομικά και σε αγορές ή πωλήσεις. Έμφαση και σε θέματα αξιών και ασφάλειας. Ειδικά τώρα με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή είναι πιθανές οικονομικές συμφωνίες ή συζητήσεις.

Καρκίνος

Ήλιος κι Ερμής μπαίνουν σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο στο ζώδιό σας, και ανοίγει ένας μήνας αρκετά δραστήριος, εξωστρεφής κι επικοινωνιακός, στον οποίο η λάμψη, η ζωτικότητα, η αυτοπεποίθηση αλλά και η νοητική σας διαύγεια θα είναι αυξημένες. Ειδικά σήμερα με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή αναμένονται συναντήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες. Εποχή με βόλτες και ταξιδάκια.

 

Λέων

Καθώς από σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο τόσο ο Ήλιος, όσο και ο Ερμής μπαίνουν στον τελευταίο σας οίκο, ξεκινά ένας μήνας στον οποίο θα κλείσετε κάποια θέματα και κύκλους, θα κάνετε απολογισμούς και θα μπείτε σε περισυλλογή. Ανάγκη για φυγή και απομόνωση. Τώρα με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή γίνονται παρασκηνιακές επαφές και κυοφορούνται ιδέες.

Παρθένος

Ξεκινά ένας μήνας με έμφαση στη φιλία και τη δικτύωση σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου αλλά και του Ερμή στον Καρκίνο, και θα είναι μια περίοδος με πολλές συναντήσεις και γνωριμίες, ειδικά σήμερα και αύριο που αυτοί οι δύο πλανήτες είναι σε σύνοδο. Ομαδικές δραστηριότητες. Εντατική ενασχόληση με το διαδίκτυο.

Ζυγός

Αλλάζει σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο και ο Ήλιος και ο Ερμής ζώδιο, και θα τονίσουν ιδιαίτερα για ένα μήνα τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και τη δημόσια εικόνα σας. Ειδικά τώρα με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή γίνονται επαφές με άτομα εξουσίας, επαγγελματικές συζητήσεις και γνωριμίες. Στείλτε βιογραφικά. Επικοινωνήστε με το κοινό.

Σκορπιός

Ανοίγει ένας αισιόδοξος και πιο άνετος μήνας σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο τόσο του Ήλιου, όσο και του Ερμή στον Καρκίνο, μια περίοδος με πολλά ταξίδια και περιπέτειες, αλλά και με έμφαση στις σπουδές, σε θέματα νομικά, φιλοσοφίας, συγγραφής, πνευματικότητας. Σήμερα και αύριο ειδικά γίνονται σημαντικές επαφές για τα παραπάνω.

Τοξότης

Ένας πιο εσωστρεφής μήνας ξεκινά σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου αλλά και του Ερμή στον Καρκίνο, μια περίοδος με εσωτερικό ψάξιμο και έρευνα. Παράλληλα θα είναι εποχή με έντονη έμφαση και συμφωνίες σε θέματα οικονομικά, δανείων, κληρονομικών, επενδύσεων κλπ, ειδικά τώρα με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή. Έμφαση και στον σεξουαλικό τομέα.

Αιγόκερως

Πολύ κοινωνικός ο μήνας που ξεκινά σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο και την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Καρκίνο, μια εποχή με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες και νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ειδικά σήμερα και αύριο με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή, γίνονται σημαντικές συναντήσεις. Εστιάζεστε περισσότερο στον σύντροφο και τους συνεργάτες.

Υδροχόος

Παραγωγικός ο μήνας που ξεκινά σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο και την ταυτόχρονη αλλαγή ζωδίου του Ήλιου και του Ερμή, στον οποίο θα κάνετε πολλές επαφές για θέματα επαγγελματικά, ενώ έμφαση θα δοθεί και σε θέματα υγείας, διατροφής, νοικοκυριού και κατοικίδιων. Ειδικά τώρα με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή γίνονται σημαντικές συζητήσεις και έχετε ιδέες και πληροφορίες.

Ιχθύες

Μπαίνετε σε καλοκαιρινό mood με την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Καρκίνο σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο, και ξεκινά ένας μήνας ιδιαίτερα ερωτικός, δημιουργικός και παιχνιδιάρικος, με ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, σπορ, εκδρομές και ωραίες δραστηριότητες. Τώρα ειδικά με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή γίνονται γνωριμίες ερωτικές, αλλά και συζητήσεις επιχειρηματικές.

πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being