Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Εκδήλωση από την Πολυφωνική Χορωδία για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Πάτρα: Εκδήλωση από την Πολυφωνική Χορωδ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Στις 21 Ιουνίου

Μετά τις πρόσφατες επιτυχημένες συναυλίες του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διευθυντής: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Εφη Καββαδία-Ζέρβα] και την παρουσία του ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ‘’VIBRATO’’ [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος] στην εορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου, παρόντος του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, έρχεται μία νέα μουσική εκδήλωση της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ προετοιμάζεται για αύριο Τετάρτη 21η Ιουνίου. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Η ημερομηνία αυτή, είναι αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ θα μετάσχει συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, στην Πλατεία Γεωργίου, στις 9 το βράδυ.

Συγκεκριμένα το κουαρτέτο Τζαζ αυτοσχεδιασμού του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα παρουσιάσει το εξής πρόγραμμα, μπροστά από τις σκάλες του Δημοτικού Θεάτρου ‘’Απόλλων’’: ‘’STELLA BY STARLIGHT’’, VICTOR YOUNG, ‘’HOW INSENSITIVE’’, ANTONIO CARLOS JOBIM, ‘’CANTALOUPE ISLAND’’, HERBIE HANCOCK, ‘’AU PRIVAVE’’, CHARLIE PARKER.

Θα παίξουν οι καθηγητές του Ωδείου: Φλάουτο: ΣΕΡΓΙΟΣ ΣΟΙΛΕΣ, Ηλεκτρική Κιθάρα: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΙΑΤΖΙΑΣ, Μπάσο: ΧΑΡΗΣ ΠΕΓΙΑΖΗΣ και Κρουστά: ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ"

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture