Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 15 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Μια δυσμενής όψη κορυφώνεται σήμερα, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, γι’ αυτό μην απορείτε αν εδώ και μερικές μέρες έχετε αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις σε συναντήσεις, σπουδές, επικοινωνία, μετακινήσεις, αλλά και σε ζητήματα νομικά, σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό. Λέγονται σκληρά λόγια και δοκιμάζονται σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους.

Ταύρος

Πίεση οικονομική προκαλεί αυτές τις μέρες η δύσκολη αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει αρκετές υποχρεώσεις, ενώ ίσως πρέπει να υποστηρίξετε κοντινούς σας ανθρώπους. Πιθανές καθυστερήσεις ή εμπόδια σε πληρωμές, δάνεια, επενδύσεις κλπ. Δοκιμάζει την αυτοεκτίμησή σας. Κρίνετε αυστηρά κάποιους ανθρώπους για τις αξίες τους (ή την έλλειψη αυτών).

Δίδυμοι

Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια αρκετά δύσκολη αντίθεση με τον Κρόνο, η οποία αυτές τις μέρες μπορεί να μειώνει την χαρά και να προκαλεί απορριπτικές συμπεριφορές ή αίσθημα ανεπάρκειας. Εμπόδια πιθανά σε συναντήσεις, δοκιμασίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Ζητά να διορθώσετε τα λάθη σας και να φανείτε υπεύθυνοι.

Καρκίνος

Η δύσκολη αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα πιέζει την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες, ενώ φέρνει και πιέσεις στον εργασιακό χώρο, ίσως μεγάλο φόρτο εργασίας ή καθυστερήσεις και εμπόδια. Αυστηρές κριτικές. Προσέξτε ασυνείδητα να μην κάνετε πράγματα που θα γυρίσουν εναντίον σας. Αποφύγετε ατασθαλίες διατροφικές. Πιθανή δυσκολία στον ύπνο.

Λέων

Το ζώδιό σας θέλει να χαίρεται και να διασκεδάζει, όμως αυτές τις μέρες με την περιοριστική αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα είναι πολύ πιθανό να εμποδίζεται η χαρά, η ανεμελιά και η διασκέδαση, κυρίως λόγω υποχρεώσεων, εμποδίων σε σχέδιά σας και καθυστερήσεων. Δοκιμασίες πιθανές στα ερωτικά, τις φιλίες και με τα παιδιά.

Παρθένος

Σας δοκιμάζει αρκετά αυτές τις μέρες η δυσμενής αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, κυρίως μέσα απ’ τα επαγγελματικά και μέσα από θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ φέρνει και πολλές υποχρεώσεις. Βγάζει κάποια λάθη σας στην επιφάνεια και νιώθετε να κρίνεστε αυστηρά. Άτομα εξουσίας είναι απαιτητικά μαζί σας. Μείωση της ζωτικότητας πιθανή.

Ζυγός

Λέγονται σκληρά λόγια αυτές τις μέρες με τη δύσκολη αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και ο νους σας θα πρέπει να προσέξετε να μην είναι αρνητικός. Μια όψη που δοκιμάζει σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους. Επίσης προκαλεί πιέσεις, ατυχίες ή εμπόδια σε εξετάσεις, σπουδές, μετακινήσεις, ταξίδια, νομικά θέματα.

Σκορπιός

Είναι λογικό να παρουσιάζεται πίεση οικονομική αυτές τις μέρες με τη σκληρή αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία είναι πιθανό να αυξάνει τις υποχρεώσεις και να μειώνει τα έσοδα. Μια όψη που επίσης σας κάνει να αμφιβάλετε για την αξία σας αλλά και για την αξία ορισμένων ανθρώπων, και δημιουργείται έλλειψη εμπιστοσύνης.

Τοξότης

Άμεσα σας επηρεάζει αυτές τις μέρες η απαιτητική αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει δύσκολες συμπεριφορές και δοκιμασίες σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και αρκετές πιέσεις προσωπικές, ίσως κι αίσθημα ανεπάρκειας. Σίγουρα σας ζητά να σταθείτε στα πόδια σας, να ωριμάσετε και να αναλάβετε ευθύνες προσωπικές και για τις σχέσεις.

Αιγόκερως

Πολλή δουλειά φαίνεται να έχει πέσει αυτές τις μέρες με τη δύσκολη αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία επίσης προκαλεί και εμπόδια ή καθυστερήσεις σε επαγγελματικά και καθημερινά θέματα. Μια όψη που ίσως δυσκολεύει τον ύπνο και δημιουργεί κι εσωτερικές πιέσεις. Αισθήματα ενοχής. Φροντίστε καλύτερα την υγεία και διατροφή σας.

Υδροχόος

Ερωτικές και φιλικές σχέσεις δοκιμάζονται αυτές τις μέρες με τη δυσμενή όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ εκδηλώνονται ψυχρές ή απορριπτικές συμπεριφορές. Το ίδιο και μέσα σε ομάδες και συλλόγους, αλλά και με τα παιδιά. Μια επιρροή που φέρνει και εμπόδια σε επιχειρηματικά και δημιουργικά project και σε διάφορα σχέδιά σας.

Ιχθύες

Δύσκολος ο ρεαλισμός για το ζώδιό σας, όμως χρειάζεται τώρα πολύ με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σας “γειώνει” μέσα από δοκιμασίες, κριτικές και αυξημένες υποχρεώσεις, κυρίως σε επαγγελματικά και σπίτι. Βγάζει λάθη και ανεπάρκειες. Άτομα εξουσίας ή η οικογένεια είναι απαιτητικά μαζί σας. Φανείτε υπεύθυνοι και εργαστείτε πιο σωστά.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being