Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 8 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 8 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Η διέλευση της Σελήνης απ’ το φιλικό σας και θετικό ζώδιο του Τοξότη σήμερα δημιουργεί αισιόδοξο κλίμα και αυξάνει το χιούμορ αλλά και τη καλοσύνη. Δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, φιλοσοφίας, συγγραφής, πολιτικής. Δεν λείπουν πρόσκαιρα μικρά προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Ταύρος

Λίγο πιο εσωστρεφής αλλά συνολικά θετική μέρα για το ζώδιό σας. Η Σελήνη δίνει έμφαση σήμερα κυρίως σε θέματα οικονομικά, φορολογικά, συντάξεων, διατροφής, επενδύσεων, δανείων, χορηγιών, κληρονομικών, κλπ. Επίσης έμφαση δίνει στο εσωτερικό σας ψάξιμο και στην έρευνα γενικά – καλή μέρα για ψυχανάλυση. Ερωτική διάθεση, βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Μια κοινωνική και πιο αρμονική μέρα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Μια μικρή προσοχή χρειάζεται στην επικοινωνία και σε οικονομικές ή άλλες συναλλαγές, όπως και στη καχυποψία.

Καρκίνος

Δουλειά και χαρά σήμερα, μια μέρα παραγωγική, στην οποία θα τακτοποιήσετε αρκετά πράγματα, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας ή σε καθημερινά θέματα. Η Σελήνη δίνει έμφαση και σε θέματα υγείας, διατροφής και fitness. Εστίαση επίσης και στα κατοικίδια. Προσοχή σε κάποια πρόσκαιρα παρασκήνια ή παρεξηγήσεις.

Λέων

Ευχάριστη και πιο άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, ίσως κιόλας έχετε παραπάνω ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, παιχνίδι, δημιουργικές κι ωραίες δραστηριότητες. Ευκαιρία επίσης για διασκέδαση και φλερτ. Η Σελήνη δίνει έμφαση και σε θέματα παιδιών. Ακόμα, εστιάζεστε σε κάποια επιχειρηματικά ή δημιουργικά project.

Παρθένος

Σχετικά ήσυχη αναμένεται η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και στην ιδιωτική σας ζωή γενικά. Έμφαση και σε θέματα ακινήτων. Ασχολείστε περισσότερο με τον συναισθηματικό σας κόσμο και την ψυχολογία σας, αλλά και με την αναμάσηση του παρελθόντος – βγαίνουν αναμνήσεις και νοσταλγίες στην επιφάνεια.

Ζυγός

Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με διάφορες επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, παίρνετε κάποια μηνύματα ή τηλέφωνα, ενώ έχετε και αρκετές ιδέες. Μέρα επίσης με πολλές μετακινήσεις, ίσως κάποιο ταξιδάκι, αλλά και βόλτες. Μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση. Θετικός ο νους σας. Συναντήσεις πιθανές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, και κουβεντούλα μαζί τους.

Σκορπιός

Ήρεμη αναμένεται η σημερινή μέρα και θα μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερο τη ζωή, το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις. Η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά, κι έτσι ίσως τακτοποιήσετε διάφορες πληρωμές, ενώ τα έσοδα δεν πάνε άσχημα. Μέρα με ψώνια. Έμφαση επίσης σε θέματα ασφάλειας και αξιών.

Τοξότης

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια, στην οποία θα κάνετε πράγματα που θέλετε, θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, ενώ είναι και μέρα ξεκινημάτων, αποφάσεων και πρωτοβουλιών. Περισσότερη ζωτικότητα, θάρρος κι αυτοπεποίθηση. Μια προσοχή χρειάζεται σε προβλήματα σε οικονομικές συναλλαγές και σε συναντήσεις.

Αιγόκερως

Καθώς σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μέρα με απολογισμούς και κλεισίματα θεμάτων και κύκλων. Υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία και περισσότερο ύπνο. Ενασχόληση με πνευματικότητα, τέχνη και φιλανθρωπία. Μια προσοχή χρειάζεται σε κριτικές, σε προβλήματα επικοινωνίας στη δουλειά, και σε χειριστικές συμπεριφορές.

Υδροχόος

Αφιερωμένη στους φίλους η σημερινή μέρα, θα δώσει την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς, ή να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Εστίαση επίσης στο διαδίκτυο και στα social media. Κάνετε κάποια σχέδια. Προσέξτε μια τάση για παρασκήνια και για κακή επικοινωνία στα ερωτικά ή με τα παιδιά.

Ιχθύες

Στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα έμφαση η Σελήνη, μια καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με άτομα εξουσίας, αλλά και για να προωθήσετε τον εαυτό σας, τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά – φαίνεστε περισσότερο δημοσίως. Καλή μέρα επίσης για να οργανώσετε τη ζωή σας. Περισσότερες υποχρεώσεις πιθανές, χωρίς προβλήματα στην τακτοποίησή τους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being