Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 6 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 6 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Μετά από αρκετό καιρό παραμονής στο ζώδιό σας, φεύγει η Αφροδίτη απ’ τον Κριό, αφού πρώτα έδωσε την ευκαιρία για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα ο ευμενής αυτός πλανήτης θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, έως τις 5/7, ένα διάστημα με βελτίωση στα έσοδα και με πολύ ωραίες αγορές. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας, περισσότερη απόλαυση της ζωής.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα η γλυκιά Αφροδίτη, και θα ομορφύνει πολύ την εμφάνιση και τη διάθεσή σας έως τις 5/7 που θα κάτσει, ένα διάστημα που η γοητεία και οι κατακτήσεις σας θα είναι στα ύψη. Εποχή νέων σχέσεων και συνεργασιών. Ιδανική περίοδος για να φροντίσετε την εμφάνισή σας και να ψωνίσετε.

Δίδυμοι

Το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 5/7, δηλώνει ότι θα είναι μια περίοδος κλεισίματος κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανές κρυφές σχέσεις ή ανεκπλήρωτοι έρωτες στο διάστημα αυτό – προσοχή στη φαντασία σας. Ωστόσο θα βελτιώσει τον ύπνο και θα μαλακώσει την ψυχολογία σας.

Καρκίνος

Όμορφες στιγμές με τις παρέες σας θα φέρει η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Ταύρο έως τις 5/7, ένα διάστημα με ωραία κοινωνική ζωή, ενώ θα ευνοείται η δικτύωση και η επαφή σας με ομάδες και συλλόγους. Πιθανά φλερτ μέσα απ’ το διαδίκτυο ή μέσα από ομάδες και παρέες. Περισσότερη αγάπη με τους φίλους.

Λέων

Θα βελτιώσει πολύ την δημόσια κι επαγγελματική σας εικόνα η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία έως τις 5/7 θα σας κάνει πιο αγαπητούς στο κοινό, θα φαίνεστε πιο όμορφοι και γλυκείς δημοσίως, ενώ θα βελτιώσει και τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Καλή εποχή για συνεργασίες. Πιθανή και δημοσιοποίηση ενός δεσμού.

Παρθένος

Ευεργετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου έως 5/7, ένα διάστημα που θα έχετε ανεβασμένη γοητεία και κατακτήσεις, ενώ είναι πιθανά φλερτ με άτομα απ’ το εξωτερικό ή στα ταξίδια σας, ή μπορεί και φλερτ με δασκάλους. Όμορφα ταξίδια. Καλή εποχή για νομικούς συμβιβασμούς.

Ζυγός

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα ομορφύνει την ερωτική σας ζωή, έως τις 5/7, ένα διάστημα που η σχέση σας με τον σύντροφο θα γίνει πιο βαθιά και ικανοποιητική. Παράλληλα, θα είναι μια περίοδος ευνοϊκή για θέματα οικονομικά, ίσως δεχθείτε ενίσχυση, ή μια βοήθεια σε ζητήματα δανείων, χορηγιών, επενδύσεων, κληρονομικών, διατροφής, κλπ.

Σκορπιός

Πολύ ωραία για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Ταύρο έως 5/7, η οποία θα φέρει όμορφες παρουσίες στη ζωή σας, ενώ θα υπάρχει περισσότερη αγάπη και αρμονία στους δεσμούς αλλά και στις συνεργασίες. Ιδανική εποχή για γάμο και για νέες συνεργασίες. Εύνοια σε θέματα ομορφιάς και μόδας.

Τοξότης

Σήμερα αλλάζει ζώδιο η ευεργετική Αφροδίτη, και μέχρι τις 5/7 θα βελτιώσει αρκετά το κλίμα στο χώρο εργασίας και τις συνθήκες στην καθημερινότητά σας – θα απολαύσετε περισσότερο τη δουλειά σας και τα μικρά πράγματα της ζωής. Πιθανά και φλερτ μέσα στην εργασία. Καλή εποχή για συνεργασίες. Βελτίωση και σε θέματα υγείας/διατροφής.

Αιγόκερως

Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Ταύρο θα σας ευνοήσει αρκετά και θα σας φέρει όμορφες στιγμές έρωτα και διασκέδασης, έως τις 5/7, ενώ η γοητεία και η λάμψη σας θα είναι στα ύψη – πολλές κατακτήσεις. Παράλληλα, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Αυξημένη δημιουργικότητα, απόλαυση της ζωής.

Υδροχόος

Θα μαλακώσει τα συναισθήματά σας η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία έως τις 5/7 θα προσφέρει περισσότερη ψυχολογική αρμονία. Παράλληλα, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με τους δικούς σας και θα επικρατεί περισσότερη αγάπη. Καλή εποχή για να διακοσμήσετε το χώρο σας και για να καλέσετε φίλους στο σπίτι.

Ιχθύες

Ωραίες βόλτες και ταξιδάκια αναμένεται να φέρει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία επίσης μέχρι τις 5/7 θα φέρει και όμορφες συναντήσεις και γνωριμίες. Παράλληλα, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Πιθανά φλερτ με συμμαθητές ή σε ταξιδάκια. Μια επιρροή που θα σας κάνει πιο γλυκούς στο λόγο. Ειρήνη νου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being