Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 1 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Η Αφροδίτη που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας σχηματίζει μια πολύ καλή όψη με τον Κρόνο, η οποία είναι αρκετά εποικοδομητική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες αυτές τις μέρες – αξιοπιστία σε δεσμούς, εύνοια σε ξεκινήματα. Επίσης για δυο ακόμα μέρες θα ευνοεί θέματα νομικά, οικονομικά, σπουδών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.

Ταύρος

Παρασκηνιακές αλλά θετικές κι επιτυχημένες κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες για δυο ακόμα μέρες με τη θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα – κάτι καλό κυοφορείται. Μια επιρροή που είναι επίσης ενισχυτική για θέματα οικονομικά, για επενδύσεις, συνεργασίες, χορηγίες, και για θέματα κληρονομικά, διατροφής, κλπ. Ενίσχυση ακόμα σεξουαλική και ψυχολογική.

Δίδυμοι

Μια πολύ καλή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια εποικοδομητική και σταθεροποιητική επιρροή, για δυο μέρες ακόμα, και φέρνει αξιόπιστους ανθρώπους και δεσμούς στη ζωή σας. Πολύ καλή επίσης για τις φιλίες, τη δικτύωση και για τις ομαδικές δραστηριότητες.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας και για την κοινωνική σας εικόνα η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία για δυο ακόμα μέρες προσφέρει αίσθημα καταξίωσης, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τις νέες συνεργασίες – υπάρχει αξιοπιστία και συμφωνία τώρα. Επίσης ευνοεί θέματα υγείας/διατροφής, αλλά και οργάνωσης της ζωής σας.

Λέων

Ξεκινά με μια αρκετά καλή όψη ο μήνας, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο είναι εποικοδομητικό και σταθεροποιητικό για τα ερωτικά σας, ενώ βελτιώνει και τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Καλές μέρες για ξεκίνημα νέων δεσμών. Για δυο ακόμα μέρες επίσης θα ευνοεί θέματα νομικά, σπουδών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.

Παρθένος

Η καλή όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει περισσότερη ισορροπία και σταθερότητα ψυχολογική, ενώ για δυο ακόμα μέρες θα ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, αλλά και οικονομικά, κυρίως επενδύσεων, συνεργασιών, διατροφής, χορηγιών, κληρονομικών ή διάφορες ρυθμίσεις σε εφορία, ασφάλειες, κλπ. Κάνει πιο ουσιαστική την ερωτική σας ζωή επίσης.

Ζυγός

Πολύ καλή για τις σχέσεις σας και για συνεργασίες ή συμφωνίες η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία προσφέρει αξιοπιστία στους δεσμούς και σε όσα λέγονται – καλές μέρες για να ξεκινήσουν νέες σχέσεις αλλά και για να γίνουν διάφοροι συμβιβασμοί. Μια όψη που προσφέρει ωριμότητα, σταθερότητα και ισορροπία.

Σκορπιός

Εκτιμούνται κάποιοι κόποι σας αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία είναι υποστηρικτική κι εποικοδομητική για τα εργασιακά και τα οικονομικά σας κυρίως, ενώ για δυο ακόμα μέρες ευνοεί τις νέες συνεργασίες και τις συμφωνίες. Είναι ευεργετική όμως και για τις προσωπικές σχέσεις, όπως και για θέματα υγείας/διατροφής.

Τοξότης

Άμεσα σας ευεργετεί η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια πολύ καλή επιρροή για τα ερωτικά, καθώς ευνοεί τα ξεκινήματα, γιατί υπάρχει περισσότερη αξιοπιστία τώρα στους δεσμούς. Επίσης για δυο ακόμα μέρες ευνοεί άλλα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, όπως και νέα δημιουργικά κι επιχειρηματικά project. Καλά πάνε θέματα παιδιών και οικονομικών επίσης.

Αιγόκερως

Θετικά ξεκινά ο μήνας, με την ευεργετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα να σταθεροποιεί και να ισορροπεί την ψυχολογία σας. Επίσης για δυο ακόμα μέρες ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όπως και το κλείσιμο κάποιων ζητημάτων και κύκλων. Οι σχέσεις σας με τους δικούς σας αλλά και στα ερωτικά, σταθεροποιούνται.

Υδροχόος

Ευνοεί τις γνωριμίες, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία για δυο ακόμα μέρες θα φέρνει στη ζωή σας ανθρώπους με τις ίδιες ιδέες. Μια εποικοδομητική επιρροή για τα σχέδιά σας και για την κοινωνική σας ζωή. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς είναι υποστηρικτικοί. Εύνοια και σε εξετάσεις, μαθήματα.

Ιχθύες

Καρποφορούν κάποιοι κόποι σας οικονομικά κι επαγγελματικά αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ευνοεί συμφωνίες και συνεργασίες. Προσφέρει αναγνώριση κοινωνική κι επαγγελματική, και μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας. Για δυο ακόμα μέρες ευνοούνται αγορές και πωλήσεις, αλλά και συναντήσεις με άτομα εξουσίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being