Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε εκκρεμότητα παραμένει η προκήρυξη του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Σε εκκρεμότητα παραμένει η προκήρυξη του...

Ο Κώστας Καζάκος θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα, μετά την Επίδαυρο

Σε εκκρεμότητα και στασιμότητα φαίνεται να παραμένει το θέμα της προκήρυξης της θέσης του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας μετά την δημόσια δήλωση του νυν διευθυντή Κώστα Καζάκου ότι δεν προτίθεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα μετά τη λήξη της θητείας του.

Τυπικά λοιπόν ο κ. Καζάκος παραμένει στο πηδάλιο και η καταληκτική ημερομηνία της θητείας του είναι στις 6 Ιουλίου 2017, ημερομηνία που σχεδόν συμπίπτει με την πρεμιέρα στην Επίδαυρο, της παράστασης αρχαίου δράματος όπου θα πρωταγωνιστήσει «Οιδίπους επί Κολωνώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο κ. Καζάκος που το πρωί της Δευτέρας 29/5/2017 ήταν στο γραφείο του στο ΔΗΠΕΘΕ στην Όθωνος & Αμαλίας, στην Πάτρα, αναμένεται αμέσως μετά την Επίδαυρο να κατέβει στην Πάτρα και να δώσει συνέντευξη Τύπου όπου και θα μιλήσει και θα κάνει έναν απολογισμό της θητείας του από το 2015 στο ΔΗΠΕΘΕ της Αχαικής πρωτεύουσας. Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα πει ενώ ευχής έργον θα είναι έως τότε να έχει τρέξει η διαδικασία της προκήρυξης. Για την ώρα ακόμη αναμένεται η έγκριση – πράσινο φως από κεντρικά, από την Αθήνα (το υπηρεσιακό συμβούλιο) της προκήρυξης.

Όσο για την παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» σε σκηνοθεσία Μίχαελ Ζάιμπελ με τον Πατρινής καταγωγής λυρικό ερμηνευτή Στέφανο Κορωναίο, άρεσε και τράβηξε το ενδιαφέρον του Πατρινού φιλόμουσου κοινού. Μάλιστα το περασμένο Σάββατο δόθηκε και διπλή παράσταση ενώ συνολικά εκτιμάται ότι είδαν την παράσταση στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων, κοντά στους 2.000 θεατές.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture