Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το τελευταίο τρέιλερ του φιλμ «Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες»

ΔΕΙΤΕ το τελευταίο τρέιλερ του φιλμ «Βαλ...

Από 20 Ιουλίου στην Ελλάδα, και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon

To τελευταίο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου φιλμ επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία του Λικ Μπεσόν, «Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει φυσικά της εξόδου της ταινίας στις αίθουσες.

Θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου 2017 στην Ελλάδα σε διανομή της Odeon και αναμένεται την ίδια μέρα να έρθει για προβολή και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε.

Ο Λικ Μπεσόν επιστρέφει δυναμικά το φετινό καλοκαίρι με μια περιπέτεια που δείχνει να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Μικρά trivia της υπερπαραγωγής αυτής είναι τα εξής:

·         Με budget 200 εκατομμύρια ευρώ, είναι η πιο ακριβή παραγωγή στα κινηματογραφικά χρονικά της Γαλλίας, με μεγάλη διαφορά από τη μέχρι πρότινος κάτοχο της πρωτιάς, «Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

·         Βασίζεται στο θρυλικό, επιδραστικό γαλλικό κόμικ επιστημονικής φαντασίας, «Βαλέριαν και Λόρελιν», που από τους απανταχού fan του είδους θεωρείται ο προπομπός του Star Wars.

·         Ο σκηνοθέτης, Λικ Μπεσόν, επιστρέφει στο είδος του διαπλανητικού έπους, ακριβώς 20 χρόνια μετά το φιλμ του, «Το Πέμπτο Στοιχείο» που θεωρείται και από τα καλύτερα του.

·         Τρεις από τις κορυφαίες εταιρείες ειδικών εφέ «συμμάχησαν» για τα πρωτοποριακά visuals της ταινίας: Weta Digital, ILM και Rodeo FX.

·         Έχοντας ανακαλύψει το συγκεκριμένο κόμικ σε ηλικία 10 ετών, ο Λικ Μπεσόν είχε ως όνειρο ζωής να το μεταφέρει στον κινηματογράφο.

Το graphic novel των Πιέρ Κριστέν και Ζαν-Κλοντ Μεζιέρ κυκλοφόρησε το 1967. Η ταινία περιλαμβάνει οπτικά εφέ που βγάζουν μάτι και υπόσχεται εντυπωσιακό υπερθέαμα και πάνω από όλα καταιγιστική δράση.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας στον 28ο αιώνα, ο Βαλέριαν (Ντέιν Ντε Χάαν) και η Λορελίν (Κάρα Ντελεβίν) είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της τάξης σε όλες τις ανθρώπινες περιοχές. Ακολουθώντας τις εντολές του Υπουργού Αμύνης (Κλάιβ Όουεν), οι δύο νέοι ξεκινούν για μία αποστολή στην εκπληκτική πόλη Άλφα – μία αναπτυσσόμενη Μητρόπολη, όπου τα είδη από ολόκληρο το σύμπαν μοιράζονται γνώσεις, ευφυΐα και πολιτισμούς.

Υπάρχει ένα μυστήριο στο κέντρο του Άλφα, μία σκοτεινή δύναμη, η οποία απειλεί την ειρηνική συμβίωση της Πόλης των Χιλίων Πλανητών, και ο Βαλέριαν με τη Λορελίν πρέπει να αγωνιστούν προκειμένου να εντοπίσουν την απειλή και να προστατεύσουν, όχι μόνο τον Άλφα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Θα καταφέρουν, άραγε, να διατηρήσουν την ειρήνη στους πλανήτες και να διαχειριστούν τη μεταξύ τους σχέση;

Στην ταινία, πέρα από τους Ντε Χάαν, Ντελeβίν και Όουεν πρωταγωνιστούν επίσης η ποπ σταρ Rihanna, ο Ίθαν Χοκ και ο Τζον Γκούντμαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture