Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ CELIA KRITHARIOTI SHOW ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΙΑΡΧΟΣ- GUEST STAR Η ISABELI FONTANA, ΦΛΑΣ ΣΤΗ FRONT ROW

ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ CELIA KRITHARIOTI SHOW ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αιθέριες οπτασίες για το «Οραμα Ελπίδας»

Μοναδικές εικόνες σας έχουμε από το φαντασμαγορικό ντεφιλέ Celia Kritharioti Haute Couture SS17, καθώς το παραμυθένιο βεστιάριο της ονομαστής ελληνίδας σχεδιάστριας με τη διεθνή ακτινοβολία έσμιξε με το πανοραμικό αρχιτεκτονικό επίτευγμα του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος αποφέροντας ένα event με.. «εκτόπισμα» πρωτόφαντων προδιαγραφών για τα εγχώρια δεδομένα. Η επίδειξη είχε φιλανθρωπικό σκοπό- την ενίσχυση του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας»- ενώ η διάσημη βραζιλιάνα καλλονή Isabeli Fontana πρωταγωνίστησε στην πελώρια πασαρέλα.

Ηταν η πρώτη φορά που το Κέντρο Νιάρχος φιλοξένησε επίδειξη μόδας. Περίπου 700 θεατές, δημοσιογράφοι από Ελλάδα και εξωτερικό, συντάκτες μόδας και κομψές λάτρεις του οίκου, κάθησαν στο «Φάρο», το υψηλότερο σημείο του συγκροτήματος με την απίστευτη θέα. Οι κυρίες Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Τατιάνα Μπλάτνικ, Ηρώ Κόβα, Ρόη Αποστολοπούλου, η πατρινή Χριστιάνα Καίσαρη αλλά και η Sara Parker Bowles με φόρεμα του οίκου  ήταν μεταξύ άλλων εκεί. Το σόου ακολούθησε το ντεμπούτο της Celia στο Ritz του Παρισιού στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής τον περασμένο Ιανουάριο. Η Isabeli Fontana, με την κοριτσίστικη γλύκα και φυσικότητα ήταν ένα ακόμα τοπ μόντελ που συνεργάστηκε με την ελληνίδα δημιουργό μετά τις πασίγνωστες ιέρειες του μόντελινγκ Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ, Ελ Μακφέρσον, Ζιζέλ, Νατάλια Βοντιάνοβα, Λετίσια Κάστα, Αννα Μπάρος κ.α. Μαζί με την Isabeli παρέλασαν μάλιστα και οι ελληνίδες ωραίες Αναστασία Περράκη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Αμαλία Κωστοπούλου.

Η Σήλια Κριθαριώτη που εδώ και χρόνια δεν έκανε επιδείξεις στην Ελλάδα ανησυχώντας για αντιδράσεις λόγω της οικονομικής κατάστασης, επέστρεψε χάρη στο σεβασμό της για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το έργο της «Ελπίδας», ώστε να περάσει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας, συμβάλλοντας ενεργά στη δημιουργία  «δεξαμενής» εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

 

ΡΟΥΧΑ ΠΑΛ ΚΑΙ ΑΕΡΙΝΑ

 

Ροζ, γαλάζια, ασημόλευκα…Παλέτα φινέτσας, αρμονίας και αρχοντιάς, δίχως «σκληρές» αντιθέσεις.  Μεταξωτές, αιθέριες δαντέλες και τούλια με περίτεχνα κεντήματα και κρυστάλλους Swarovski που δίνουν την αίσθηση ρούχων-γλυπτών, αέρινες οργάντζες που σχηματίζουν λουλούδια και αγκαλιάζουν το  γυναικείο σώμα, μίνι φορέματα με αστραφτερά κρόσσια που ακολουθούν τα λίκνισμα του κορμιού, τουαλέτες με κοφτά παραδοσιακά κεντήματα και φτερά, αλλά και το σήμα κατατεθέν του οίκου, τα νυφικά, συνέθεσαν τις βασικές ενότητες της επίδειξης, που καταχειροκροτήθηκε.

 

*Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της εκδήλωσης,  Νικολέττα Ράλλη, Παολίνα Διαμαντούλη, Ισμήνη Νταφοπούλου παρουσίασαν τρεις συλλεκτικές κόκκινες δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture προς δημοπράτηση. Χορηγοί ήταν: Campari Εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» Medi Prinou Alfa Romeo - Σφακιανάκης Tsakiris Mallas  Estee Lauder & MAC Cosmetics για τα goody bags

Συντελεστές: Hair styling: Atelier Trifonas Samaras Make up: MAC Cosmetics Σχολή Μόδας PANSIK

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View