Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ" ΤΟΥ ΓΚΑΙ ΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΣΑΡΛΙ ΧΑΝΑΜ, ΤΣΟΥΝΤ ΛΟ, ΕΡΙΚ ΜΠΑΝΑ

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ "ΒΑΣ...

Μία φρέσκια ματιά στον θρύλο του Εξκάλιμπερ

Ξεκινά να προβάλλεται στη χώρα μας από την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, η νέα ταινία «Βασιλιάς Αρθούρος, ο Θρύλος του σπαθιού», μία φρέσκια ματιά στον θρύλο του Εξκάλιμπερ και του βασιλιά Αρθούρου από τον 48χρονο Άγγλο σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, ο οποίος πιο πριν «φρέσκαρε» κινηματογραφικά τον Σέρλοκ Χολμς μεταβάλλοντας τις συγκεκριμένες ταινίες με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες.

Μπορεί το περσινό φιλμ του «Κωδικό όνομα U.N.C.L.E» με τους Άρμι Χάμερ, Χένρι Καβίλ και Αλίσια Βικάντερ να μην πήρε πολύ θερμές κριτικές, εν τούτοις ήταν διασκεδαστικό και πήρε άριστα από άποψη στυλ.

Ο «Βασιλιάς Αρθούρος, ο Θρύλος του σπαθιού» (διανομή από την Tanweer) θ’ αρχίσει να προβάλλεται στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε αλλά και στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Γούναρη και Κανακάρη.

Στο Πάνθεον οι ώρες προβολής θα είναι 20:00 και 22:15.

Ο Γκάι Ρίτσι μας συστήνει ουσιαστικά μέσα από την ταινία που επίσης βγαίνει σε ΗΠΑ κι άλλες χώρες αυτό το σαββατοκύριακο, με υψηλές εμπορικές προσδοκίες, τον γοητευτικό ηθοποιό Τσάρλι Χάναμ ενώ μαζί του παίζουν οι Άστριντ Μπερζές-Φρίσμπι, Ντζίμον Χούνσου, Έινταν Γκίλεν, Τζουντ Λο που κάνει και το ρόλο του κακού βασιλιά Βόρτιγκερν καθώς και ο Έρικ Μπάνα.

Ο Γκάι Ρίτσι λοιπόν καταπιάνεται με έναν ακόμη θρύλο της βρετανικής κουλτούρας, τον Βασιλιά Αρθούρο, σε μια ιστορία όπου το έπος του Αρθούρου θα συναντήσει το στιλ του «Lock Stock and Two Smoking Barrels», από τις επιτυχίες του Ρίτσι.

Στον ομώνυμο ρόλο του Αρθούρου θα δούμε τον πρωταγωνιστή του τηλεοπτικού «Sons of Anarchy», Τσάρλι Χάναμ, ο οποίος είχε ακουστεί ότι θα έπαιζε στις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα, «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού», θα γνωρίσουμε έναν ατίθασο νεαρό Αρθούρο, κυρίαρχο των δρόμων του Λοντόνιουμ με την συμμορία του, ο οποίος αγνοεί τον σκοπό για τον οποίο ήρθε στη ζωή, μέχρι τη στιγμή που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ και μαζί με αυτό το μέλλον του. Από την πρώτη στιγμή, το θρυλικό ξίφος θα τον προκαλέσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη γυναίκα, πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του ξίφους, να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έκλεψε το στέμμα του και δολοφόνησε τους γονείς του, και να γίνει Βασιλιάς.

Όπως διαβάσαμε η ταινία περιλαμβάνει και μία εντυπωσιακή σκηνή μάχης με ελέφαντες!

*Να μην παραλείψουμε ότι στην ταινία κάνει μία σύντομη εμφάνιση στο ρόλο ενός...εκατόνταρχου ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture