Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η DUR σε ρυθμούς Jazz

Η DUR σε ρυθμούς Jazz

Το Σάββατο στο κεντρικό κατάστημα της DUR στην Μαιζώνος οι “Off the road Jazz trio”

Η DUR γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Jazz δημιουργώντας μια διαφορετική εμπειρία για τους φίλους του αγαπημένου brand.  Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 12.00 μ.μ. στο κεντρικό κατάστημα της DUR στην Πάτρα Μαιζώνος 97 & Αγ. Νικολάου, ένα μοναδικό jazz trio σχήμα θα ζωντανέψει τις αισθήσεις μας και θα μας ξεναγήσειστον ιδιαίτερο κόσμο της jazz μουσικής.

Καλεσμένοι της εκδήλωσης της DUR είναι οι Off the road Jazz trio, τρεις εξαιρετικοί μουσικοί που παίζουν και αυτοσχεδιάζουν με ευφάνταστο τρόπο μεταφέροντας με μια υψηλή αισθητική το ξεχωριστό χρώμα της jazz και της hardbop. Η ετήσια γιορτή της jazz αποτελεί πρωτοβουλία του Χέρμπι Χάνκοκ με σκοπό τη διάδοση της σπουδαιότητας του συγκεκριμένου είδους μουσικής ως μορφή τέχνης και επικοινωνίας.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Jazz οι φίλοι της DUR θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά τη νέα συλλογή «Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017»εξασφαλίζοντας ειδικές προσφορές στα αγαπημένα τους είδη. Η φετινή κολεξιόν δίνει έμφαση στην ποιότητα των νημάτων, στις λεπτομέρειες της ύφανσης που κάνουν τη διαφορά, στις πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις καθώς και στο συνδυασμό κλασσικών στοιχείων με νέα δημιουργικά σχέδια.

Σάββατο 29 Απριλίου

Έναρξη: 12.00 μ.μ.

Μαιζώνος 97 & Αγ. Νικολάου, Πάτρα

www.dur.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά