Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 20 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 20 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Ο Ερμής ξαναμπαίνει στο ζώδιό σας στη φαινομενική ανάδρομή του κίνηση, και θα φέρει διάφορες συναντήσεις με ανθρώπους απ’ τα παλιά στη ζωή σας. Συνολικά θα κάτσει μέχρι τις 16/5, ένα διάστημα αρκετά επικοινωνιακό, ζωηρό, με πολλές μετακινήσεις επίσης και ταξιδάκια, ενώ θα έχετε και αρκετές ιδέες. Πιθανό ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων.

Ταύρος

Φεύγει απ’ το ζώδιό σας ο ανάδρομος Ερμής, επιστρέφει στο προηγούμενο, τον Κριό, απ’ όπου έως τις 16/5 θα σας ζητήσει να κλείσετε διάφορα θέματα, γραφειοκρατικά, οικονομικά ή άλλα. Ένα διάστημα που θα κάνετε απολογισμούς και ο νους σας θα απασχοληθεί με θέματα παλιά. Πιθανές παρασκηνιακές συναντήσεις. Προσέξτε τη φαντασία σας και τις αυταπάτες.

Δίδυμοι

Φίλους και γνωστούς απ’ τα παλιά θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής, που ξαναμπαίνει τώρα στον Κριό, ενώ γενικά θα δραστηριοποιήσει τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης έως τις 16/5, ένα διάστημα που μπορεί να συμμετέχετε ξανά και σε παλιές ομάδες ή συλλόγους. Θα κάνετε τώρα μια αναθεώρηση σε σχέδιά σας, ενώ αναμένονται και αναβολές.

Καρκίνος

Καθώς κινείται ανάδρομα ο Ερμής, ξαναμπαίνει τώρα στον Κριό, απ’ όπου θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε επαγγελματικά θέματα, και αναβολές σε ραντεβού, όμως μπορεί να προχωρήσετε σε συναντήσεις που είχαν αναβληθεί στο παρελθόν – μόνο αυτές ευνοούνται, όχι καινούργια πράγματα, μέχρι να ορθοδρομήσει, δηλαδή έως τις 3/5. Αναθεώρηση του πώς παρουσιάζεστε δημοσίως.

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής ξαναμπαίνει στον Κριό, απ’ όπου θα σας ζητήσει να τακτοποιήσετε κάποια άλυτα θέματα νομικά και σπουδών. Ταυτόχρονα όμως προσέξτε τις καθυστερήσεις και τις αναβολές στα παραπάνω θέματα αλλά και στα ταξίδια. Αναθεώρηση της φιλοσοφίας σας. Μέχρι τις 16/5 θα είναι μια περίοδος με αρκετή μελέτη. Πιθανές συναντήσεις με άτομα απ’ το εξωτερικό.

Παρθένος

Στην ανάδρομή του πορεία ο Ερμής ξαναγυρνά τώρα στον Κριό, απ’ όπου θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα κυρίως οικονομικά, επενδύσεων, συντάξεων, διατροφής, εφορίας, κληρονομικών, δανείων κλπ. Συνολικά έως τις 16/5 που θα κάτσει στο ζώδιο αυτό θα κάνετε και κάποιες εσωτερικές αναθεωρήσεις και ψυχολογικές ζυμώσεις. Ίσως αποκαλυφθούν μυστικά.

Ζυγός

Επανασυνδέσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής που επιστρέφει τώρα στον Κριό, τόσο με παλιούς έρωτες, όσο και με παλιούς φίλους και συνεργάτες, κυρίως έως τις 3/5 που θα ορθοδρομήσει. Κάνετε αναθεώρηση στις σχέσεις σας. Συνολικά θα κάτσει μέχρι τις 16/5 στον Κριό και θα είναι μια περίοδος αρκετά κοινωνική, με συναντήσεις και γνωριμίες.

Σκορπιός

Κάποια άλυτα θέματα εργασιακά και υγείας θα σας καλέσει ο ανάδρομος Ερμής να τα τακτοποιήσετε έως τις 3/5 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Ταυτόχρονα θα είναι ένα διάστημα με αναβολές σε συναντήσεις επαγγελματικές ή με επαγγελματίες υγείας. Πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που εργάζεστε, που ζείτε και διατρέφεστε – το καθημερινό πρόγραμμά σας.

Τοξότης

Ερωτικές επανασυνδέσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής που ξαναμπαίνει τώρα στον Κριό, ενώ θα κάνετε μια αναθεώρηση στα ερωτικά έως τις 3/5 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Άλυτα θέματα παιδιών μπορεί να προκύψουν. Καθυστερήσεις σε επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Συνολικά όμως έως τις 16/5 θα έχετε ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες.

Αιγόκερως

Το παρελθόν στο παρόν αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής έως τις 3/5 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, τόσο μέσα από σκέψεις νοσταλγικές, όσο και μέσα από άλυτα ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Κυρίως με το σπίτι θα απασχοληθείτε – αποφύγετε μετακομίσεις και συμβόλαια έως τότε. Πιθανά ταξιδάκια στις ρίζες σας.

Υδροχόος

Αρκετές συναντήσεις με ανθρώπους απ’ τα παλιά και διάφορα reunion αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής έως τις 3/5, ένα διάστημα όμως και με αρκετές αναβολές σε ραντεβού. Επίσης προσέξτε τις αναποδιές στην επικοινωνία, και τις καθυστερήσεις στις μετακινήσεις. Κάνετε αναθεώρηση του πώς σκέφτεστε κι επικοινωνείτε. Δεν ευνοούνται συμφωνίες.

Ιχθύες

Οικονομικά θέματα που πρέπει να κλείσουν αλλά και επιστροφές χρημάτων αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής που ξαναμπαίνει τώρα στον Κριό, ενώ έως τις 3/5 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία δεν θα ευνοεί αγορές και πωλήσεις ή συμφωνίες. Έως τότε θα κάνετε και μια αναθεώρηση στις αξίες σας, τι εκτιμάτε και τι όχι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being