Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 17 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια καλή όψη με τον οργανωτικό Κρόνο, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει αίσθημα σταθερότητας και καταξίωσης, ενώ σας βοηθά να τακτοποιήσετε αποτελεσματικά και διάφορα θέματα, προσωπικά, νομικών, σπουδών. Βοηθά επίσης τα ταξίδια. Ωριμάζει την οπτική σας και σας κάνει πιο ρεαλιστές.

Ταύρος

Μια θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο, εκτός του ότι σάς βοηθά αυτές τις μέρες να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών κλπ, προσφέρει και μια πολύτιμη ψυχική σταθεροποίηση και ωρίμανση. Πιθανή ενίσχυση οικονομική. Ενδέχεται να κλείνετε αποτελεσματικά κάποια κεφάλαια ή κύκλους.

Δίδυμοι

Κορυφώνεται σήμερα το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, μια όψη που αυτές τις μέρες κάνει τα πάρε-δώσε στην κοινωνική σας ζωή πιο σωστά και ωριμάζει τις σχέσεις σας. Ο σύντροφος και οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί. Παράλληλα, βοηθά στο να γίνουν αξιόπιστες συνεργασίες, αλλά και να προχωρήσουν με μεθοδικό τρόπο κάποια σχέδιά σας.

Καρκίνος

Θετική για τα επαγγελματικά σας η όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει αίσθημα αναγνώρισης, ενώ σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας. Παράλληλα σάς βοηθά να οργανώσετε και θέματα καθημερινά και νοικοκυριού, αλλά και να βάλετε μια τάξη στην υγεία και τη διατροφή σας.

Λέων

Ευεργετική για το ζώδιό σας η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει αίσθημα σταθερότητας, καταξίωση, και σας βοηθά να γίνετε πιο οργανωτικοί και δημιουργικοί. Παράλληλα, ωριμάζουν και σταθεροποιούνται τα ερωτικά και οι σχέσεις σας με τα παιδιά. Ενίσχυση σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Εποικοδομητικά ανοίγματα.

Παρθένος

Να μία όψη που σας βοηθά να τακτοποιήσετε διάφορα θέματα, κυρίως σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών, το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια οργανωτική και εποικοδομητική επιρροή. Πιθανόν να δέχεστε και μια οικονομική ενίσχυση. Παράλληλα, είναι μια επιρροή που σας σταθεροποιεί ψυχολογικά, ενώ ωριμάζει τις οικογενειακές κι ερωτικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Ωριμάζει την επικοινωνία και σταθεροποιεί τις σχέσεις σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ γίνονται αξιόπιστες επαφές και συζητήσεις. Εποικοδομητικά βήματα στα ερωτικά και σε συνεργασίες. Ο σύντροφος, οι συνεργάτες ή κάποιοι συγγενείς είναι υποστηρικτικοί. Όμως και ο νους σας μπαίνει σε τάξη – όλα από κει ξεκινούν άλλωστε.

Σκορπιός

Καλή για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας η όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει μια στήριξη στους τομείς αυτούς, ενώ μπορεί να τακτοποιείτε και διάφορα θέματα, ακόμα και της καθημερινότητας και του νοικοκυριού ή της υγείας σας. Μια επιρροή που προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας.

Τοξότης

Άμεσα σάς ευεργετεί η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποία αυτές τις μέρες μπορεί να είστε πιο δημιουργικοί και οργανωτικοί. Μια επιρροή που σας ωριμάζει, ενώ προσφέρει αίσθημα καταξίωσης και αναγνώριση. Παράλληλα, οι ερωτικές σχέσεις ωριμάζουν, ενώ και με τα παιδιά οι σχέσεις γίνονται πιο σταθερές και σωστές.

Αιγόκερως

Τακτοποιεί το μέσα σας αλλά και το έξω σας η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που αυτές τις μέρες προσφέρει αίσθημα ψυχολογικής σταθερότητας και ασφάλειας, ενώ παράλληλα σας βοηθά να οργανώσετε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Υποστηρικτικοί οι δικοί σας. Ίσως κλείνετε με επιτυχία κάποιο ζήτημα ή κάποιο κύκλο.

Υδροχόος

Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα βάζει σε τάξη το νου και τις ιδέες σας, ενώ είναι μια υποστηρικτική επιρροή που βοηθά να γίνουν εποικοδομητικά βήματα σε επαφές και σε σχέδιά σας. Οι φίλοι σάς προσφέρουν ασφάλεια, το ίδιο και οι συγγενείς – σχέσεις οι οποίες ωριμάζουν. Και η επικοινωνία ωριμάζει.

Ιχθύες

Μπαίνει σε μια τάξη η ζωή σας αυτές τις μέρες με το εποικοδομητικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο σάς βοηθά να οργανωθείτε καλύτερα και να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και γενικά, ενώ προσφέρει κι αίσθημα ασφάλειας. Αναγνώριση επαγγελματική και κοινωνική. Σταθερότητα υλική και οικονομική.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being