Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 11 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Δυνατή η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό μην απορείτε αν τα πράγματα τις τελευταίες δυο εβδομάδες τραβιούνται στα άκρα. Φέρνει και κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ίσως ορισμένους συμμάχους και νέες γνωριμίες, όμως ταυτόχρονα χρειάζεται προσοχή σε συκοφαντίες, επιπολαιότητα, απρόοπτα, εμμονές και φανατισμό, έως και αύριο.

Ταύρος

Κορυφώνεται σήμερα μια έντονη πανσέληνος, η οποία κυρίως επηρεάζει θέματα εργασιακά, υγείας, νομικών κι εκπαίδευσης, όπου γίνονται αρκετές επιπόλαιες κινήσεις και ακρότητες. Ωστόσο φέρνει και θετικές επαγγελματικές εξελίξεις ή ανοίγματα. Δεν λείπει μια αναταραχή ψυχολογική, ενώ είναι πολύ πιθανό τις τελευταίες μέρες να σας κρατά άγρυπνους. Δώστε σημασία σε λεπτομέρειες.

Δίδυμοι

Απ’ τη μία η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες ερωτικές επιτυχίες κι ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, όπως επίσης και ευκαιρίες ή ανοίγματα σε επιχειρηματικά ή δημιουργικά project, ταυτόχρονα όμως γίνονται κι αρκετά επιπόλαιες κινήσεις. Προσέξτε και σε θέματα οικονομικά να μην κάνετε αυτοσαμποτάζ από αμέλεια.

Καρκίνος

Πολύ ακραία αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα, ωθεί σε πολλές υπερβολές αυτές τις μέρες, ωστόσο υπάρχουν και θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Όμως προσέξτε τις συναισθηματικά ακραίες αντιδράσεις και την επιπολαιότητα. Βγάζει δε στην επιφάνεια και εχθρούς που δεν γνωρίζατε. Απρόοπτα, κυρίως στα επαγγελματικά.

Λέων

Ίσως λέτε και γράφετε πράγματα επιπόλαια που κοστίζουν αυτή τη περίοδο με την επιρροή της ακραίας πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό φροντίστε να μην πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε, ίσως και λόγω αφέλειας. Αυτή η απερισκεψία κοστίζει και σε θέματα εργασίας, υγείας, εκπαίδευσης, μετακινήσεων. Δίνει και καλά νέα ωστόσο.

Παρθένος

Φαίνεται να κάνετε αρκετά επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις και ανοίγματα αυτές τις μέρες με την επιρροή της ακραίας πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, ωστόσο φέρνει και κέρδη. Προσέξτε να μην κάνετε αγορές ή πωλήσεις ασύμφορες ή με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Επίσης ακρότητες γίνονται και στα ερωτικά. Αμέλεια πιθανή και γύρω από θέματα παιδιών.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας μαζί με το Δία γίνεται αυτή η ακραία πανσέληνος, η οποία ωθεί μεν αυτές τις μέρες σε ξεκινήματα και φέρνει επιτυχίες ή δημοφιλία, όμως ωθεί και σε αρκετά επιπόλαιες κινήσεις που κοστίζουν. Προσέξτε τις υπερβολικές συναισθηματικές αντιδράσεις και τις συκοφαντίες. Ασύμφορα ανοίγματα σε θέματα σπιτιού. Αρκετά απρόοπτα και νευρική ένταση.

Σκορπιός

Ασυνείδητα με την επιρροή της πανσελήνου μπορεί να κάνετε επιπόλαια πράγματα ή ανοίγματα που πιθανόν να έχουν μακροχρόνιο κόστος, ενώ η επιρροή της κορυφώνεται σήμερα. Κρυφοί εχθροί, παρασκήνια, κουτσομπολιά – έρχονται πολλά πράγματα στο φως, αλλά και δικά σας λάθη κι αμέλειες. Προσέξτε τη χρήση του λόγου ώστε να μη μετανιώσετε. Απρόοπτα στη δουλειά.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα είναι ακραία και είναι πιθανό να σας ωθεί σε σχέδια επιπόλαια, τα οποία ίσως δεν μπορείτε να υποστηρίξετε. Ωστόσο κάποιοι φίλοι και γνωστοί λειτουργούν ευεργετικά. Προσέξτε αυτοκαταστροφικά οικονομικά ανοίγματα, ή κακή διαχείριση γενικά των πόρων σας. Και στα ερωτικά δεν λείπουν οι ακρότητες και η κυκλοθυμία.

Αιγόκερως

Μια ακραία πανσέληνος, η οποία απ’ τη μία φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες, ανοίγματα ή κοινωνική ανάδειξη και προβολή, απ’ την άλλη μπορεί να γίνονται κι επιπόλαιες κινήσεις, ή να κάνετε πράγματα αφελή που ίσως κοστίσουν στη κοινωνική σας εικόνα. Δεν λείπουν οι συκοφαντίες αυτές τις μέρες. Προσοχή σε υπερβολές και απρόοπτα.

Υδροχόος

Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της ακραίας πανσελήνου, η οποία μεν αυτές τις μέρες σάς ωθεί σε κάποια ανοίγματα, ωθεί όμως και σε αρκετά απερίσκεπτες κινήσεις και υπερβολές. Κυρίως προσοχή χρειάζονται θέματα εκπαίδευσης και νομικών. Επίσης στις μετακινήσεις προσέξτε την επιπολαιότητα. Πολλά τα παρασκήνια αλλά και η αποκάλυψη κρυφών πραγμάτων.

Ιχθύες

Αν και φέρνει μια ενίσχυση οικονομική αυτές τις μέρες η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, ωστόσο είναι πιθανό να κάνετε και μεγάλα ανοίγματα ή απερίσκεπτες κινήσεις που ίσως κοστίσουν μακροχρόνια. Απρόοπτα έξοδα. Δημιουργεί επίσης και αρκετές ίντριγκες, κυρίως με φίλους και γνωστούς ή μέσα σε ομάδες, ενώ αποκαλύπτει κρυφά κίνητρα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being