Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 3 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Φεύγει η Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας καθώς κινείται ανάδρομα, επιστρέφει στο προηγούμενο ζώδιο, τους Ιχθύς, μέχρι να ξαναγυρίσει στο δικό σας στις 28/4, και έως τότε θα είναι ένα διάστημα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα γίνουν σημαντικές ζυμώσεις και ξεκαθαρίσματα. Προσοχή σε κρυφές σχέσεις κι ανεκπλήρωτους έρωτες.

Ταύρος

Στην ανάδρομή της κίνηση η Αφροδίτη επιστρέφει στους Ιχθύς, απ’ όπου μέχρι τις 28/4 θα φέρει παλιούς φίλους και γνωστούς, ενώ ίσως συναντηθείτε ξανά με ομάδες και συλλόγους που συμμετείχατε παλιά. Θα γίνουν όμως και ξεκαθαρίσματα σε παρέες και ομάδες - πόσο έχετε τις ίδιες ιδεολογίες και σχέδια με φίλους αλλά και στα ερωτικά;

Δίδυμοι

Ξαναμπαίνει στους Ιχθύς η Αφροδίτη στην ανάδρομή της κίνηση, απ’ όπου μέχρι τις 28/4 θα φέρει παλιούς αλλά και νέους συνεργάτες στη ζωή σας. Μια εποχή στην οποία θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας, αλλά και το πώς παρουσιάζεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά. Ωστόσο συνολικά θα είστε αγαπητοί στο κοινό.

Καρκίνος

Καιρός επανασυνδέσεων με την ανάδρομη Αφροδίτη, η οποία τώρα μπαίνει ξανά στους Ιχθύς, έως τις 28/4, ένα διάστημα στο οποίο μπορεί να δείτε και ανθρώπους που είχατε γνωρίσει στα ταξίδια σας. Η φιλοσοφία που οδηγεί τη ζωή σας και του συντρόφου σας θα κριθούν αν έχουν τον ίδιο στόχο. Καθυστερήσεις κι αναθεωρήσεις σε θέματα νομικά και σπουδών.

Λέων

Σήμερα μπήκε ξανά η Αφροδίτη στους Ιχθύς στη φαινομενική της ανάδρομη πορεία, απ’ όπου μέχρι τις 28/4 θα φέρει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες – ίσως κλείσουν κάποια κεφάλαια, ενώ θα αποκαλυφθούν και τα πραγματικά κίνητρα ορισμένων ανθρώπων, αλλά και τα δικά σας. Κρυφές σχέσεις. Καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά και κληρονομικά.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στην ανάδρομή της κίνηση ξαναμπαίνει τώρα στους Ιχθύς, απ’ όπου θα φέρει επανασυνδέσεις με συντρόφους ή συνεργάτες, ενώ έως τις 28/4 που θα κάτσει θα κριθούν ορισμένες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και το πώς σχετίζεστε με τους άλλους. Θα είναι κοινωνική περίοδος, με ωραίους ανθρώπους να έρχονται στη ζωή σας.

Ζυγός

Παλιούς συνεργάτες αναμένεται να φέρει η ανάδρομη Αφροδίτη που ξαναγυρνά τώρα στους Ιχθύς, ενώ δεν αποκλείονται και επανασυνδέσεις ή έρωτες μέσα απ’ το χώρο δουλειάς μέχρι τις 28/4. Αναθεώρηση εργασιακών αξιών και συνθηκών. Αναθεώρηση επίσης του τρόπου διατροφής και ζωής σας. Θα είναι σχετικά πιο άνετη η καθημερινότητά σας έως τότε.

Σκορπιός

Ερωτικές επανασυνδέσεις θα φέρει η ανάδρομη Αφροδίτη που ξαναμπήκε τώρα στους Ιχθύς, απ’ όπου μέχρι τς 28/4 θα φέρει ωραίες στιγμές φλερτ και διασκέδασης. Ταυτόχρονα ωστόσο θα δοκιμάσει ερωτικούς δεσμούς αλλά και τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Είστε περισσότερο γοητευτικοί και λαμπεροί, ενώ αυξάνει και η δημιουργικότητά σας.

Τοξότης

Το παρελθόν στο παρόν θα φέρει η ανάδρομη Αφροδίτη, με παλιούς έρωτες ή φίλους να έρχονται ξανά στη ζωή σας, κυρίως έως τα μέσα Απριλίου – θα δοκιμαστούν όμως οι σχέσεις αυτές. Ξαναμπαίνει σήμερα στους Ιχθύς, απ όπου έως τις 28/4 θα δώσει την ευκαιρία να ομορφύνετε το χώρο που ζείτε – καλή εποχή για διακόσμηση.

Αιγόκερως

Εποχή με αρκετά reunion, τώρα με την ανάδρομη Αφροδίτη που ξαναμπαίνει στους Ιχθύς να φέρνει συναντήσεις με παλιούς συμμαθητές, συναδέλφους, γείτονες, συγγενείς αλλά και έρωτες – δεν λείπουν οι δοκιμασίες. Συνολικά έως τις 28/4 που θα κάτσει στο ζώδιο αυτό, θα φέρει όμορφες συναντήσεις, βόλτες και ταξιδάκια, αλλά και ωραία μαθήματα και σεμινάρια.

Υδροχόος

Πιθανές οικονομικές επιστροφές, από και προς εσάς, τώρα με την ανάδρομη Αφροδίτη που ξαναμπαίνει στους Ιχθύς, η οποία μέχρι τις 28/4 θα κάνει πιο γόνιμο τον τομέα αυτό, με πιθανά κέρδη και ωραίες αγορές, όμως θα υπάρχουν ταυτόχρονα πιέσεις και αρκετές υποχρεώσεις. Επίσης έως τότε θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή και τις αισθήσεις.

Ιχθύες

Στο ζώδιό σας ξαναμπαίνει η Αφροδίτη στην ανάδρομή της πορεία, και θα φέρει επανασυνδέσεις μέσα στον Απρίλιο, όμως θα δοκιμάσει δεσμούς και συνεργασίες, και ίσως κρίνει την τελική πορεία τους – θα πάρετε κι εσείς πλέον αποφάσεις. Έως τις 28/4 που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας θα ομορφύνει πολύ την εμφάνισή σας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being