Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Βρες τη λύση για όμορφα και πυκνά μαλλιά

Βρες τη λύση για όμορφα και πυκνά μαλλιά

...με τη σύγχρονη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού ορισμένων ανδρών είναι τα πλούσια και δυνατά μαλλιά. Πολλές φορές όμως, εξαιτίας αρκετών παραγόντων που μπορεί να είναι είτε γενετικοί είτε περιβαλλοντικοί, οι άνδρες παρουσιάζουν εμφανή αραίωση και η αυτοπεποίθηση τους «γκρεμίζεται» απότομα.

Φυσικά, οι επιστήμονες δε θα μπορούσαν να αφήσουν ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα άλυτο και έτσι η μεταμόσχευση μαλλιών, παρόλο που στο αρχικό της στάδιο ξεκίνησε ως μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία, πλέον αποτελεί έναν εύκολο και ανώδυνο τρόπο να ανακτήσεις τη χαμένη σου νιότη, αποκτώντας όμορφα και πυκνά μαλλιά.

Η σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE είναι πλέον η λύση αφού αποφεύγεις τα δύσκολα χειρουργεία, τον πόνο, τα σημάδια και τις ουλές και το καλύτερο… η κορυφαία κλινική όπου εφαρμόζεται βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα μπορεί κανείς να την επισκεφτεί και στην Πάτρα. Στην Advanced Hair Clinics, βραβευμένη ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για το 2016, πραγματοποιούνται καθημερινά δεκάδες περιστατικά υπό τις οδηγίες του διεθνούς φήμης πλαστικού χειρουργού και Επιστημονικού Διευθυντή της κλινικής, Δρ. Αναστάσιου Βεκρή. Ο Δρ. Βεκρής μας εξήγησε τη διαδικασία:

«Αρχικά ο γιατρός σχεδιάζει τη δότρια χώρα και εφαρμόζει τοπική αναισθησία. Στη συνέχεια, εξάγει τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα, τα οποία φυλάσσονται σε ειδικές συνθήκες, μέχρι να σχεδιαστεί η λήπτρια ζώνη. Τα τριχοθυλάκια τοποθετούνται και πάλι ένα προς ένα με τη χρήση ειδικών συσκευών εμφύτευσης (τοποθέτηση με implanter device). Με τον τρόπο αυτό, δεν προκαλούμε τραύμα και ουλές στη λήπτρια χώρα και η φύτρωση των τριχών είναι πιο φυσική, με κατάλληλη φορά και γωνία φύτρωσης»

Πλεονεκτήματα:

- Δεν αφήνει ουλές και σημάδια

- Είναι ελάχιστα επεμβατική διαδικασία με απόλυτα φυσικό και επιτυχημένο αποτέλεσμα

- Δεν απαιτεί ράμματα και γενική αναισθησία

- Έχει ελάχιστο έως καθόλου πόνο

Αποτελέσματα:

- Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται σταδιακά στους 3 μήνες και ολοκληρώνονται σε έναν χρόνο

- Η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων αγγίζει το θεαματικό ποσοστό της τάξεως του 98%

- Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στις δραστηριότητες σου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της ακούρευτης συνεδρίας

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Advanced Hair Clinics

Αθήνα: (+30) 210 6980451

Πάτρα: (+30) 2610 226562

Κηφισιά: (+30) 210 6232220

Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being