Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Επισκεφθήκαμε το Vintage nails and more, μιλήσαμε με την Ζωή Πανίτσα και ανακαλύψαμε «αυτό που θέλουν οι γυναίκες»!

Επισκεφθήκαμε το Vintage nails and more,...

Μια εμπειρία ομορφιάς στην Ακρωτηρίου: Αρωματοπωλείο, Περιποίηση άκρων και Μακιγιάζ

Διασχίζοντας την Ακρωτηρίου, σου τραβάει αμέσως την προσοχή. Ο λόγος για τον ιδιαίτερο χώρο ομορφιάς και περιποίησης «Vintage Nails and More»! Ανοίγοντας την πόρτα, βρίσκεσαι σε ένα φιλόξενο σαλόνι με απαλά χρώματα, ιδιαίτερο design, καρέκλες σε στυλ ρετρό, «ψαγμένα» προϊόντα ομορφιάς και υπηρεσίες υψηλών standards!

Η θετική αύρα των ανθρώπων που σε υποδέχονται είναι αυτό που σε κερδίζει εξαρχής, από το πρώτο κιόλας βήμα! Η ιδιοκτήτρια, Ζωή Πανίτσα μας καλωσόρισε με χαμόγελο και άπλετη διάθεση για να μας ξεναγήσει στο χώρο της και να μας λύσει όλες τις απορίες μας! Αφού μας έβαλε πρώτα καφέ δεν διστάσαμε να την «ζαλίσουμε» στις ερωτήσεις...

Οι ρετρό αναφορές στον χώρο είναι εμφανείς. Πώς προέκυψε αυτή η ιδιαίτερη λογική στην διακόσμηση;

«Μου αρέσει το παλιακό στοιχείο, το σημερινό "vintage” και θεωρώ πως ένας εργασιακός χώρος πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητα ξεχωριστός και να μας εκφράζει για να μπορούμε να δουλεύουμε χωρίς να ρουτινιάζουμε.»

Κάτι ακόμα που αξίζει να σημειωθεί είναι πως όλη η δημιουργία φέρει τη σφραγίδα του προσωπικού στυλ της Ζωής Πανίτσα, «συλλέγοντας πολλές και διαφορετικές εμπειρίες από διαφορετικούς χώρους αισθητικής και περιποίησης, ξεχωρίζοντας αυτά που μας άρεσαν και απομονώνοντας όλα όσα δεν μας έκαναν καλή εντύπωση δημιουργήσαμε έναν χώρο για εμάς, τις φίλες μας αλλά και τους φίλους μας, γι’ αυτούς που ήδη γνωρίζουμε αλλά και γι’αυτούς που θα γνωρίσουμε.»

Το κατάστημά σας έκλεισε 3 χρόνια λειτουργίας πριν λίγο καιρό, ποιο θα λέγατε ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

«Αυτοπεποίθηση και Θάρρος,

εργασιακή ηθική,

ελαστικότητα και προσαρμοστικότητα,

ν’ ακούς και να επικοινωνείς,

στρατηγικό πλάνο και τακτική υλοποίησης!»

Και αν μπορώ να προσθέσω κάτι επιπλέον εγώ είναι αγάπη για αυτό που κάνεις, κάτι που χαρακτηρίζει την ομάδα του Vintage Nails!

Πώς επιλέξατε τη συγκεκριμένη τοποθεσία για το κατάστημα;

«Γενικά πάντα πίστευα στις λιγότερο αναπτυσσόμενες περιοχές. Άλλωστε η Ακρωτηρίου είναι η αρχή του κέντρου και μην ξεχνάμε πως είναι ήδη ένα “mini” κέντρο για τις βασικές μας ανάγκες. Ακόμα προσφέρει μια πιο προσωπική και ειλικρινή σχέση, δημιουργώντας αίσθημα οικειότητας, χτίζει μια σχέση πιο πολύ φιλική παρά τυπικά επαγγελματική!»

Όπως μπορείτε να δείτε και να διαπιστώσετε και εσείς αν τη γνωρίσετε η Ζωή Πανίτσα συνδυάζει ομορφιά, δημιουργικότητα, ταλέντο, αισιοδοξία, αγάπη και διάθεση γι’ αυτό που κάνει. Σίγουρα όλα αυτά συντέλεσαν στην επιτυχία του καταστήματος της.

Θα κλείσουμε όμως με τα αισιόδοξα λόγια της όταν τη ρωτήσαμε πως πήρε την απόφαση να ανοίξει αυτό το χώρο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, «είναι ωραίο να χτίζεις τα όνειρα σου υλοποιώντας τα!» Με απλά λόγια το Vintage nails για τη Ζωή Πανίτσα πέρα από ένα ινστιτούτο αισθητικής, είναι ένα όνειρο ζωής!

Κλείστε το δικό σας προσωπικό ραντεβού στο: 2614.000 732

Vintage Nails and more: Ακρωτηρίου 101, Πάτρα

FB: https://el-gr.facebook.com/nailsandmorevintage/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά