Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 17 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Μια δύσκολη όψη κορυφώνεται σήμερα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, λόγω του οποίου αυτές τις μέρες μπορεί να πληρώνετε ορισμένα λάθη, ενώ φέρνει και προβλήματα ή καθυστερήσεις σε θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών. Πιθανό αίσθημα ματαιότητας. Μην είστε εγωιστές, παραδεχθείτε τα σφάλματά σας και εξυπηρετήστε ανθρώπους και καταστάσεις. Χρειάζονται κάποιες θυσίες.

Ταύρος

Σήμερα κορυφώνεται το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, μια όψη πιεστική, κυρίως σε θέματα οικονομικά, όπου πιθανόν να πρέπει να στηρίξετε κάποιους ανθρώπους, ή να παρουσιάζονται εμπόδια και καθυστερήσεις σε ζητήματα δανείων, συντάξεων, επενδύσεων, ασφαλειών, κλπ. Παράλληλα, φέρνει δοκιμασίες με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, διαδικτυακές επαφές.

Δίδυμοι

Σας δοκιμάζει αρκετά αυτές τις μέρες το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ οι δοκιμασίες εστιάζονται κυρίως στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα επαγγελματικά. Κάποια άτομα είναι αρκετά αυστηρά μαζί σας, ενώ δεν λείπει το αίσθημα ανεπάρκειας. Γίνονται φανερές ορισμένες ελλείψεις σας, ώστε να διορθωθείτε. Φανείτε υπεύθυνοι με τους άλλους.

Καρκίνος

Δεν είναι και η πιο εύκολη επιρροή το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, αντιθέτως, τις τελευταίες μέρες φέρνει αρκετές πιέσεις, κυρίως σε θέματα εργασιακά, υγείας, σπουδών, νομικών. Πιθανές καθυστερήσεις επαγγελματικές ή σε ταξίδια. Αυξημένος φόρτος εργασίες, ή απ’ την άλλη μπορεί να μην προχωρούν κάποια ανοίγματα και να βιώνετε περιορισμούς.

Λέων

Περιορίζει τη χαρά και την ελευθερία σας αυτές τις μέρες το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, κυρίως λόγω υποχρεώσεων που αφορούν τα παιδιά ή επιχειρηματικά project. Περιορίζει όμως και την ερωτική έκφραση. Ζητά συνετή οικονομική διαχείριση, καθώς αναμένονται πιέσεις αλλά και καθυστερήσεις, ενώ ίσως πρέπει να στηρίξετε άλλους.

Παρθένος

Το ζώδιό σας πιέζεται αρκετά αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό μην απορείτε αν βιώνετε περιορισμούς, ίσως κάποιες θλίψεις αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις, ειδικά μάλιστα στο σπίτι. Πιθανές απορριπτικές συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες. Πρέπει να διορθώσετε κάποια λάθη ή ελλείψεις σας.

Ζυγός

Ακούγονται σκληρά λόγια και κριτικές αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται ν’ ακούσετε και κάποια άσχημα νέα. Περιορισμοί ή εμπόδια σε μετακινήσεις, επικοινωνία, ραντεβού, μαθήματα. Πιέσεις στο χώρο δουλειάς, αυξημένος φόρτος εργασίας. Η υγεία και η διατροφή θέλουν πιο ώριμη αντιμετώπιση.

Σκορπιός

Φαίνεται να πληρώνετε κάποια οικονομικά λάθη του παρελθόντος αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυξάνει επίσης τις υποχρεώσεις – φανείτε πιο συνετοί στη διαχείριση. Πιθανόν να φέρνει και περιορισμούς ή δύσκολες συμπεριφορές στα ερωτικά ή στις σχέσεις σας με τα παιδιά. Εμπόδια σε δημιουργικά/επιχειρηματικά project.

Τοξότης

Άμεσα σάς επηρεάζει το περιοριστικό και αυστηρό τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει αρκετές πιέσεις, ενώ δείχνει κάποια λάθη σας που πρέπει να διορθώσετε. Αυξημένες υποχρεώσεις στο σπίτι. Φανείτε πιο ώριμοι και υπεύθυνοι στη ζωή σας και με τους δικούς σας – ο Κρόνος δεν επιτρέπει την ανωριμότητα.

Αιγόκερως

Λάθη του παρελθόντος είναι πιθανό να πληρώνετε αυτές τις μέρες με το αυστηρό τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν αποκλείετε να λάβετε και κάποια δυσάρεστα νέα. Ίσως προσγειώνεστε στην πραγματικότητα ως προς κάποιες αυταπάτες. Εμπόδια σε μετακινήσεις, επικοινωνία, ραντεβού, μαθήματα. Κλείσιμο κύκλων, τελειώματα. Βγαίνουν ενοχές στην επιφάνεια.

Υδροχόος

Εμπόδια σε σχέδιά σας και σε οικονομικά θέματα φέρνει αυτές τις μέρες το πιεστικό τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ σας προσγειώνει στη πραγματικότητα και ζητά να κάνετε πιο ρεαλιστικά πλάνα. Αυξημένα έξοδα, μειωμένα έσοδα πιθανά. Η όψη αυτή επίσης δοκιμάζει φιλίες και τις σχέσεις σας μέσα σε ομάδες – διαφορετικές αξίες.

Ιχθύες

Η ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα απογειώνει τον ρομαντισμό, τη φαντασία και την καλλιτεχνική έμπνευση, ενώ σας κάνει να ταξιδεύετε. Σας ανοίγει τους ορίζοντες. Παράλληλα, είναι διευκολυντική σε θέματα κυρίως σπουδών/εκπαίδευσης, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και νομικών, ενώ ίσως εκπληρώνετε και προσωπικούς στόχους. Καλή μέρα για διδασκαλία και συγγραφή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being