Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΟΛΥ… DEMY ΕΝ ΟΨΕΙ: ΔΕΥΤΕΡΑ 6/6 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ EUROVISIOΝ. ΤΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑΣ

ΠΟΛΥ… DEMY ΕΝ ΟΨΕΙ: ΔΕΥΤΕΡΑ 6/6 Ο ΕΛΛΗΝΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Νιάτα και αγγλόφωνη ποπ για το Κίεβο

Πάει το Πατρινό Καρναβάλι, οπότε θα έχουμε νεώτερο «σόου» στο προσκήνιο για να μας απασχολεί. Η δροσερή ποπ ερμηνεύτρια και αγαπημένη της νεολαίας, Demy θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες, την προσεχή Δευτέρα 6 Μαρτίου, τα τρία τραγούδια που «προτείνει» οδεύοντας προς το «γιουροβιζιονικό» stage της Ουκρανίας. Μετά την επιλογή θα «πετάξει» και επισήμως ως πρέσβειρα της ελληνικής μουσικής εκτός συνόρων.

 

Πλησιάζει λοιπόν ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Οι θεατές θα κληθούν να επιλέξουν ένα από τα τρία τραγούδια που ερμηνεύει η Demy.

Τη βραδιά του ελληνικού τελικού (6/6 στις 10μ.μ. ) θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά. Θα δούμε και θα ακούσουμε για πρώτη φορά τα 3 υποψήφια τραγούδια σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Τζον Μπάλαρντ και Ρόμι Παπαντέα. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που θα επιλεγεί υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Demy, αλλά και ο Hovig με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, θα βρίσκονται στο στούντιο της ΕΡΤ.Οι θεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας θα επιλέξουν το τραγούδι που προτιμούν, ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο.Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Το πρώτο φέρει τον τίτλο «Angels», το δεύτερο «This is love» και το τρίτο «When then morning comes around», όλα σε σύνθεση και παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και αγγλόφωνα.

Διευκρινίζεται για πρώτη φορά, το ότι μαζί με το κοινό, το τραγούδι θα επιλέξει και κριτική επιτροπή από ελληνικές κοινότητες της Ομογένειας.Ειδικότερα, την ψήφο τους θα δώσουν εκπρόσωποι των κοινοτήτων από το Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία και την Ουκρανία.  Η ποσόστωση στην ψήφο θα είναι 70% κοινό (μέσω televoting) και 30% κριτική επιτροπή.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η DEMY

H πολύ χαριτωμένη και ψιλόλιγνη 26χρονη Δήμητρα Παπαδέα, γνωστή ως Demy, έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή Αθηνών και έχει κατακτήσει για την τραγουδιστική της πορεία 5 βραβεία Mad. Eναι ανακάλυψη της δισκογραφικής εταιρείας Panik μέσω you tube και άπαντες την «πρωτοπροσέξαμε» στο τραγούδι «Μια ζωγραφιά» στο πλευρό του Μηδενιστή. Ακολούθησαν τα χιτ «Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια» και «Fallin» αλλά και ο πρώτος προσωπικός της δίσκος το 2012. Εχει συνεργαστεί με τους Playmen, Alex Leon, Mike και πρωταγωνιστήσει στα μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας και «Μama Mia». Πρόσφατα  επιλέχθηκε από την ΕΡΤ ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στις 9, 11 και 13 Μαΐου στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View