Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 1 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Τάσεις φυγής προκαλεί αυτές τις μέρες η υπερβατική σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία σας κάνει να ονειρεύεστε. Προσέξτε όμως τις αυταπάτες και τη φαντασία σας, για δυο ακόμα μέρες, όπως και ορισμένα παρασκήνια και μπερδέματα. Πολύ καλή επιρροή για την τέχνη, την φιλανθρωπία και την πνευματικότητα. Ψυχική ανάταση, αίσθημα πληρότητας. Ολοκλήρωση κύκλων.

Ταύρος

Προκαλεί ορισμένα μπερδέματα σε φιλίες και μέσα σε ομάδες και συλλόγους αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, όμως φαίνεται ότι κάποιες θυσίες που κάνετε εσείς και οι άλλοι δίνουν τελικά τη λύση. Για δυο ακόμα μέρες ωστόσο προσοχή σε παρεξηγήσεις. Όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Πιθανές γνωριμίες με άτομα καλλιτεχνικά και πνευματικά.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα προκαλεί ένα χάος αυτές τις μέρες, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις με άτομα εξουσίας. Επίσης για δυο ακόμα μέρες προσέξτε τις εξαπατήσεις αλλά και τις αυταπάτες. Πιθανόν να πρέπει να γίνουν κάποιες θυσίες στα επαγγελματικά ή για κάποια “πρέπει”.

Καρκίνος

Ονειρική η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες σας κάνει να ταξιδεύετε, είτε με τη φαντασία σας και μέσα από βιβλία και ταινίες, ή κυριολεκτικά. Προσέξτε όμως τα μπερδέματα στα ταξίδια σας, για δυο ακόμα μέρες, αλλά και κάποια σύγχυση, ψέματα και παρεξηγήσεις σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης και νομικών.

Λέων

Υπερβατικές ερωτικές στιγμές προσφέρει αυτές τις μέρες η ονειρική σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, με την οποία έχετε την ευκαιρία να περάσετε μαγικές ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Για δυο ακόμα μέρες ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε κάποια μπερδέματα ή εξαπατήσεις σε θέματα οικονομικά, αν και φαίνεται να δέχεστε μια σωτήρια ενίσχυση παράλληλα.

Παρθένος

Σας κάνει να νιώθετε ή να είστε ερωτευμένοι αυτές τις μέρες η ονειρική σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία φέρνει υπερβατικές στιγμές με το ταίρι σας, για δυο ακόμα μέρες. Πιθανόν να γνωρίζετε ανθρώπους που σας μαγεύουν. Βέβαια προσέξτε τη σύγχυση, τη θολούρα αλλά και τα ψέματα ή τις αυταπάτες, κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Ζυγός

Μπερδέματα στον εργασιακό χώρο αλλά και σε καθημερινές δουλειές προκαλεί αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, ενώ χρειάζεται προσοχή και σε εξαπατήσεις ή υποσχέσεις, για δυο ακόμα μέρες. Λίγο χαοτικό το κλίμα. Επίσης προσέξτε τις λανθασμένες και μπερδεμένες ιατρικές διαγνώσεις, ή κάποιες αυταπάτες που τρέφετε για θέματα υγείας και διατροφής.

Σκορπιός

Μαγική η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει υπερβατικές στιγμές έρωτα και τέχνης. Για δυο ακόμα μέρες θα νιώθετε ερωτευμένοι με τη ζωή, ή κυριολεκτικά μπορεί να βιώνετε κάποιον έρωτα. Αυξημένη φαντασία και δημιουργικότητα, εύνοια σε θέαμα και τέχνη. Προσοχή σε παρεξηγήσεις ή μπερδέματα γύρω από θέματα παιδιών.

Τοξότης

Σύγχυση προκαλεί αυτές τις μέρες η χαοτική σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, γι’ αυτό μην απορείτε αν έχετε θολούρα αλλά και τάσεις φυγής. Για δυο ακόμα μέρες προσέξτε τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις, κυρίως με τους δικούς σας, όπως επίσης και εξαπατήσεις σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων. Προσέξτε επίσης τις αυταπάτες και την φυγοπονία.

Αιγόκερως

Προκαλεί μπερδέματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, ενώ λέγονται και διάφορα ψέματα, για δυο ακόμα μέρες. Οπότε προσέξτε τυχόν συμφωνίες. Γίνονται αρκετές παρεξηγήσεις, ειδικά μάλιστα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Όμως αυξάνει τη φαντασία – ιδανική επιρροή για συγγραφή. Ευκαιρίες για μαγευτικές βόλτες και ταξιδάκια.

Υδροχόος

Απ’ τη μία η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα αυτές τις μέρες φέρνει κάποια σωτήρια έσοδα, απ’ την άλλη, θα πρέπει να προσέξετε εξαπατήσεις, μπερδέματα και υποσχέσεις σε οικονομικά θέματα, σε συναλλαγές, πληρωμές κλπ. Δεν λείπουν οι “διαρροές”. Μην αναζητάτε οικονομικούς “σωτήρες” και προσέξτε την υπεκφυγή και τη τάση σας να τα φορτώνετε στον κόκορα.

Ιχθύες

Ο Ήλιος συναντά τον υπερβατικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, μια σύνοδος άκρως ονειρική, η οποία αυτές τις μέρες σας βάζει σε διάθεση για ονειροπόληση και φυγή. Είτε είστε ερωτευμένοι τώρα, ή απλά νιώθετε την ανάγκη να ερωτευτείτε. Προσοχή όμως για δυο ακόμα μέρες σε πλάνες, εξαπατήσεις, αυταπάτες, σύγχυση, θολούρα. Εύνοια σε τέχνη και πνευματικότητα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being