Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΑ «ΤΑΛΕΝΤΑ». ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΑΤΙΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ –PERFORMERS

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΑ «ΤΑΛΕΝΤΑ». Φ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο Βελισσάρης εκτόπισε τη Βανδή, τη Βασίλισσα και τον Αρτέμη Σώρρα!

Θεαματικός συνωστισμός το βράδυ της Δευτέρας στα «Αστέρια» της Οθωνος Αμαλίας για το καθιερωμένο σόου – πάρτι των «Ταλέντων», ενώ έξω έβρεχε ασταμάτητα. Η αμφιθεατρική σάλα ήταν κυριολεκτικά κατάμεστη από γνωστές συντροφιές μασκαράδων, που είχαν καταλάβει όλα τα τραπέζια, τους διαδρόμους και τους γύρω χώρους. Μέσα σε πολύ χαρούμενη και κεφάτη ατμόσφαιρα, σαν μαζικό φιλικό συναπάντημα, παλιότεροι και νεώτεροι καρναβαλιστές επέδειξαν με αυτοσαρκασμό, μπρίο και μοναδικές αμφιέσεις, τις σκηνικές και τραγουδιστικές τους επιδόσεις- μιμήσεις.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για 27η φορά και όπως φάνηκε είναι πιο δημοφιλής και πολυαναμενόμενη από ποτέ. Με ένθερμο κοινό συγγενών, φίλων, «συνοδοιπόρων» σε πληρώματα, αλλά και υποστηρικτών και χορηγών παρουσιάστηκαν 20 νούμερα, άλλα πιο αστεία, άλλα πιο «καλλιτεχνικά». Με οικοδεσπότη το Μίλτο Νίκα ως κωμικό κομφερασιέ- σχολιαστή  είδαμε φιγούρες εμπνευσμένες από το εγχώριο και το διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα. Παρέλασαν από international διασημότητες οι αξέχαστοι Λέοναρντ Κοέν και Τζορτζ Μάικλ, ο Αλις Κούπερ, η Νταιάνα Ρος, η Μπε- Μπε, οι Sex Pistols με τη βασίλισσα Ελισάβετ, η Σήλια Κρουζ, ο Weekend, ενώ από την ελληνική σοουμπιζ χειροκροτήσαμε Μουζουράκη- Αμπαζή, Ευσταθία, Δέσποινα Βανδή, Aλέκα Κανελλίδου, Βελισσάρη-Διμάκη, Τριαντάφυλλο- Λευτέρη Πανταζή, Nότη Σφακιανάκη, Μπέσσυ Αργυράκη, Πίτσα Παπαδοπούλου –Μαρινέλλα αλλά και τις «Βιολάρες» αρχαίες ελληνίδες όπως και τον πατριώτη Αρτέμη Σώρρα.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ HIGHLIGHTS

 

Όπως έχει καθιερωθεί από την ένταση των χειροκροτημάτων άρεσαν περισσότερο τα «δικά μας» νούμερα, δηλαδή Βανδή (Γιώργος Φαφούτης και το οριεντάλ μπαλέτο του στο χιτ «Γεια»), Διμάκης-Βελισσάρης (Παναγιώτης Φαφούτης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος ως αοιδοί πανηγυριών) και Σώρρας (Γιώργος Γκανασούλης «φτυστός») Τελικά μετά από τελική επιλογή μεταξύ των δυο πρώτων επικράτησε το ντουέτο του λαικού πάλκου, που επανήλθε στην πίστα να ξανατραγουδήσει.

 

Στυλιστικά «πάθαμε πλάκα» με τη βασίλισσα Ελισάβετ (ο κομμωτής Αντώνης Χουμουρίτης με λευκή γούνα, τιάρα και διαμαντικά πλαισιωμένος μοναδικά από βρετανούς ρόκερς), όπως και από το styling της εξωτικής κουβανέζας Σήλια Κρουζ και της αφόρητα eighties Αλέκας Κανελλίδου. «Χαζέψαμε» και με τη μονόπαντη σιθρού τουαλέτα της Πίτσας Παπαδοπούλου. Ακρως καλλίγραμμες υπάρξεις με εσώρουχα περιστοίχισαν το Weeknd όπως συνέβη στην πασαρέλα Victorias Secret.

Πριν ξεκινήσει το live πρόγραμμα, προβλήθηκαν κωμικές διαφημίσεις σε οθόνες. Το τέλος του σόου κατέληξε σε χορό στην πίστα ως τις 3.30 το πρωί με ζωντανή ορχήστρα και το μαέστρο Τζόνι Ανδριόπουλο. Oι μεταμφιέσεις ήταν πολύ προσεγμένες και υπήρχαν και ομαδικές εμφανίσεις, που "ανέβηκαν" ταχύτατα στα social media.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View