Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της “PHARMASPOT”, με θέμα: «Συνεργασία και ανάπτυξη με ανταποδοτικά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Η...

Την ημερίδα διοργάνωσε ο όμιλος φαρμακαποθηκών PHARMA GROUP

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της PHARMASPOT η οποία διεξήχθη την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα «ΚΡΟΝΟΣ»  του ξενοδοχείου PALATINO, στη Ζάκυνθο.

Την ημερίδα διοργάνωσε ο όμιλος φαρμακαποθηκών PHARMA GROUP του κ. Κωνσταντίνου Φυλακτίδη, και αποτελεί την 5η κατά σειρά υλοποίησης, παρόμοιων ήδη υλοποιημένων ημερίδων σε διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου.

Σκοπός της Ημερίδας ήταν η ενημέρωση των φαρμακοποιών της Ζακύνθου για τη νέα, αλλά ήδη επιτυχημένη στα φαρμακεία της ηπειρωτικής χώρας, προωθητική ενέργεια PHARMASPOT και συγκεκριμένα:

- Τα νέα οικονομικά πακέτα προσφορών της εταιρείας μας.

- Τιμολογιακή πολιτική – ποσοστό έκπτωσης – τρόπος πληρωμής

- Merchandizing ή «σκηνοθεσία»  ανάδειξης προϊόντων

- Την ανάπτυξη και διασφάλιση σωστής προώθησης των OTC μέσα στο φυσικό περιβάλλον τους, το φαρμακείο.

Στα πλαίσια της Ημερίδας, παρουσιάστηκε αναλυτικά η ΙΔΕΑ, οι ΣΤΟΧΟΙ, το  αμοιβαίο ΟΦΕΛΟΣ και η από κοινού ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ του όλου εγχειρήματος, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα ακόλουθα:

- Αύξηση πωλήσεων

- Αύξηση κερδοφορίας

- Αύξηση πελατολογίου

- Διαφήμιση & Μerchandizing στο φαρμακείο

- Συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση

Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε  η κ. Τσαούση Μαρία Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε. Αλεξίδη – Φυλακτίδη Α.Ε.,. Στην εναρκτήρια ομιλία της, καλωσόρισε και ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκομένους  για την παρουσία τους στην εκδήλωση.  Αναφέρθηκε στη φιλοσοφία, το όραμα, τη στρατηγική και τους στόχους της επιχείρησης, με προεξέχοντα αυτόν της υψηλής ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών. Τόνισε το πόσο σημαντικό για την επιχείρηση είναι, τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό πελατολόγιό της και ευχαρίστησε όλους τους φαρμακοποιούς για την μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία τους με την φαρμακαποθήκη.


Ακολούθησε ο χαιρετισμός του  κ. Φυλακτίδη Κωνσταντίνου, Προέδρου και Διευθύνοντος  Συμβούλου της PHARMA GROUP ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Α.Ε., ο οποίος ανακοίνωσε την εξ’ ολοκλήρου χρηματοδότηση του όλου εγχειρήματος από τον ίδιο, ως έμπρακτη αναγνώριση και ευγνωμοσύνη απέναντι σε κάθε πελάτη – φαρμακοποιό που στηρίζει την PHARMA GROUP.

Στην συνέχεια, o εμπνευστής του εγχειρήματος και ιδιοκτήτης της Ε. Αλεξίδη – Φυλακτίδη Α.Ε., κ. Τάσος Φυλακτίδης, αφού τόνισε το γεγονός ότι φαρμακεία και φαρμακαποθήκες πρέπει να σταθούν από την ίδια πλευρά ισχυροί και έτοιμοι απέναντι σε κάθε προσπάθεια άλωσής τους, ανέλυσε και ανέπτυξε το εκπτωτικό δίκτυο PHARMASPOT, το οποίο καταφέρνει να πετύχει την από κοινού σύμπραξη, διατηρώντας το φαρμακείο ανεξάρτητο. Ενημέρωσε πορεία του εγχειρήματος καθώς και την εξαιρετική ανταπόκριση που είχε από τους συναδέλφους φαρμακοποιούς. Πάνω από 150 φαρμακεία αριθμεί το Δίκτυο, μέσα στους 4 πρώτους μήνες ζωής του, ενώ υπολείπεται ακόμη ενημέρωση περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται ο όμιλος!

Τέλος, η Διευθύντρια Marketing του Ομίλου, κ. Μάλαμα Όλγα, κλείνοντας την ημερίδα, εξήγησε το μοντέλο λειτουργίας του επιχειρηματικού σχεδίου PHARMASPOT, το οποίο  επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός εκπτωτικού δικτύου "ασπίδα" σε ότι μπορεί να φέρουν οι αλλαγές στο χώρο του φαρμακείου από το νέο έτος!

Την ημερίδα παρακολούθησε  με μεγάλο ενδιαφέρον η πλειοψηφία των φαρμακοποιών του νησιού, οι οποίοι  μετά την ενημέρωση, είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους, στα πλαίσια της ανοιχτής συζήτησης που ακολούθησε.

Μετά το πέρας της ημερίδας, προσφέρθηκε ένα light lunch, κατά τη διάρκεια του οποίου οι  παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν περαιτέρω τόσο μεταξύ τους όσο και με τους διοργανωτές, για το πολλά υποσχόμενο εγχείρημα και να το αξιολογήσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being