Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η εγκληματικότητα ξεσηκώνει κατοίκους του Αγρινίου

Η εγκληματικότητα ξεσηκώνει κατοίκους του Αγρινίου

Γενική Συνέλευση στην περιοχή Αϊ-Βασιλιώτικα

Γενική συνέλευση πραγματοποεί σε λίγες μέρες ο εκπολιτιστικός σύλλογος της περιοχής των Αϊ Βασιλιώτικων στο Αγρίνιο. Αιτία, οι συνεχείς επιθέσεις και η εγκληματικότητα εκ μέρους των τσιγγάνων που μένουν στην περιοχή, λέει η σχετική πρόσκληση.

"Καζάνι  που βράζει" είναι η περιοχή Αϊ Βασιλιώτικα του Αγρινίου, όπου τα συνεχή περιστατικά εγκληματικότητας και βίας, έxουν προκαλέσει ανησυχία και αντιδράσεις στους κατοίκους.

Τα περιστατικά αυτά, oδήγησαν τον Eκπολιτιστικό Σύλλογο Αϊ Βασιλιωτίκων "Η Ομόνοια" , να προχωρήσει στην οργανωση γενικής συνέλευσης με αντικείμενο τα περιστατικά αυτά
Η γενική συνέλευση  των κατοίκων θα γίνει στις 3/12 του 2010 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στη πλατεία των εργατικών κατοικιών Αγίου Δημητρίου.
"Θα συζητηθούν σοβαρά ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής με αφορμή τα τελευταία σοβαρά περιστατικά εγκληματικότητας ( κλοπές, επιθέσεις, ξυλοδαρμοί και διάφορα άλλα επεισόδεια που αποδίδονται στους ROMA).", αναφέρει η σχετική πρόσκληση του ΔΣ του συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις