Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κοπή της Πρωτοχρονιάτ...

Επίσης έγιναν τα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον 3ο όροφο

Το Σάββατο 21/1/2017, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στην οδό Κολοκοτρώνη, πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου, η εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε συνδυασμό με τα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 3ου ορόφου του Ε.Κ. Πάτρας.

Την εκδήλωση όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΑ κ. Πέτρος Μαντάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού & Διοίκησης κ. Δημήτριος Δριβήλας, ο Πρόεδρος & ΔΣ ΟΛΠΑ ΑΕ κ. Νικόλαος Κοντοές και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ΒΔ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας κ. Γεώργιος Κουτρουμάνης.

Επίσης παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Βασίλειος Αϊβαλής, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ Παναγιώτης Σκέντζος μαζί με τους κ.κ. Μπαρδάκη και Διδάχο, η Περιφερειακή Διευθύντρια ΟΑΕΔ κα Ειρήνη Μαρίνου, η προϊσταμένη Τμήματος Επιθεώρησης Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία Αχαΐας κα Βασιλική Σεϊντή, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» κα Λιωλιώ Κολυπέρα, ο διευθυντής του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Πάτρας κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος, πολιτευτές και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης μας.

Επίσης, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος εργαζομένων και μελών διοικήσεων σωματείων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 3ου ορόφου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, η οποία ανακαινίσθηκε με σύγχρονες προδιαγραφές, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει συναντήσεις εργασίας, ημερίδες, δράσεις επιμόρφωσης και λοιπές δραστηριότητες.

Η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου στον χαιρετισμό της ανέδειξε τη βαρύνουσα σημασία της συμμετοχής όλων στην διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους εκπρόσωπους φορέων.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η γυναικεία βυζαντινή χορωδία «Πανύμνητος».

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν στους παρευρισκόμενους αναμνηστικά γούρια για το 2017.

Τέλος, το 1ο φλουρί έτυχε στην εργαζόμενη του Ε.Κ. Πάτρας κα Χαρίκλεια Καλογερά, το 2ο φλουρί έτυχε στη διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Αχαΐας κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, κα Άρτεμις Παπίρη και το 3ο φλουρί στον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού & Διοίκησης κο Δημήτριο Δριβήλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις