Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Ρούνι Μάρα, Τζέισον Σίγκελ, Ρ. Ρέντφορντ παίζουν στο «The Discovery» με θέμα την μετά θάνατον ζωή…

Οι Ρούνι Μάρα, Τζέισον Σίγκελ, Ρ. Ρέντφο...

Το φιλμ του Netflix κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σάντανς

Το νέο φιλμ σε σκηνοθεσία του Τσάρλι ΜακΝτάουελ – Charlie McDowell “The Discovery” που κάνει πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα, φαντάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Πρόκειται για πρωτότυπο φιλμ που θα ντεμπουτάρει στο Netflix στις 31 Μαρτίου 2017 ενώ δεν διευκρινίζεται αν θα το δούμε και στις κινηματογραφικές οθόνες.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του flix.gr, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πόσο έχει αλλάξει το κινηματογραφικό και φεστιβαλικό τοπίο μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, απ’ όταν το Netflix αποφάσισε να παίξει πολύ πιο σοβαρά το παιχνίδι της παραγωγής. Μια ταινία με σημαντικούς πρωταγωνιστές  όπως το «The Discovery» όπου παίζουν οι Ρούνι Μάρα, Τζέισον Σίγκελ και ο βετεράνος Ρόμπερτ Ρέντφορντ για παράδειγμα, θα ήταν πριν από λίγα χρόνια μία από εκείνες που θα ξεκινούσαν πολέμους προσφορών ανάμεσα στις εταιρίες διανομής στο Sundance.

Τώρα όπως αναφέρει το flix.gr, απλά θα κάνει την πρεμιέρα του εκεί πριν έρθει στις οθόνες σε περίπου 2 μήνες (στις 31 Μαρτίου) μέσα από την πλατφόρμα του Netflix το οποίο έχει κάνει την παραγωγή.

Το φιλμ του Τσάρλι ΜακΝτάουελ διαδραματίζεται σε ένα κοντινό μέλλον, όταν η ύπαρξη της μετά θάνατον ζωής έχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία και πλέον όλο και περισσότεροι άνθρωποι βιάζονται να εγκαταλείψουν αυτή που ζουν για μια καλύτερη στον άλλο κόσμο.

Δυο από αυτούς (τους υποδύονται η Ρούνι Μάρα κι ο Τζέισον Σίγκελ) συναντιούνται λίγο πριν κάνουν το μεγάλο κι ανεπίστρεπτο ταξίδι κι ανακαλύπτουν ο ένας στον άλλον έναν καλό λόγο για να αναβάλλουν για λίγο την απόφασή τους, σε ένα ρομαντικό φιλμ που μοιάζει ανανεωτικά πικρό και κυνικό και του οποίου το πρώτο τρέιλερ κάνει τους σινεφίλ να θέλουν να το δουν τώρα.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ που είναι και ο ιδρυτής του Sundance υποδύεται τον επιστήμονα Dr. Thomas Harbor που έχει αποδείξει πλέον την ύπαρξη της μετά θάνατον ζωής.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να παιχθεί στο Σάντανς όπως διαβάσαμε στην ανάρτηση του deadline.com, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Eccles Theater ενώ έχουν προγραμματιστεί 4 ακόμη προβολές. Το Φεστιβάλ ξεκίνησε στις 19 και θα διαρκέσει έως τις 29 Ιανουαρίου 2017.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην έναρξη του Φεστιβάλ ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, δημιουργός του Σάντανς ρωτήθηκε για τον Ντόναλντ Τραμπ απαντώντας πως "δεν θέλουμε να πάρουμε θέση, μένουμε μακριά από τα πολιτικά και προτιμούμε να είμαστε προσηλωμένοι στις ιστορίες και ταινίες των κινηματογραφικών δημιουργών". Ωστόσο ο Ρέντφορντ φάνηκε προβληματισμένος και απογοητευμένος από την πολιτική κατάσταση.

Οι φωτό και το τρέιλερ είναι από την ανάρτηση του flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture