Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το ΔΗΠΕΘΕ έπαιξε για τους κρατούμενους των φυλακών του "Αγ. Στεφάνου"

Πάτρα: Το ΔΗΠΕΘΕ έπαιξε για τους κρατούμ...

Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας χάρηκαν την παράσταση «To Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης»

Μια ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν οι εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας (Κ.Κ. - Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου), οι οποίοι την περασμένη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «To Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης» του Μαριβώ, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Στρέπκου από το θεατρικό σχήμα «Άρμα Θέσπιδος» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Ελένη Καλαντζοπούλου, Κατερίνα Κολλυροπούλου, Βασίλης Κόκκαλης και Γιάννης Τσάκωνας, οι οποίοι ενθουσίασαν το κοινό με την ερμηνεία τους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο αντιπρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Πέτρος Βάης και ο σκηνοθέτης Χρήστος Στρέπκος. Στο τέλος της παράστασης οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτικοί συζήτησαν με τους ηθοποιούς και τους εκπροσώπους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. σχετικά με την παράσταση και γενικότερα την παρουσία του θεάτρου στην πόλη μας.

Οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδευτικοί και o Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας Γεράσιμος Αντύπας ευχαριστούν θερμά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Άρμα Θέσπιδος» για την υπέροχη αυτή συνεργασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις