Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ROYAL: Η ΠΑΤΡΙΝΗ ΗΡΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΣΕ JAZZ & SWING ΑΝΑΠΟΛΗΣΗ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ROYAL: Η ΠΑΤΡΙΝΗ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ετσι είμαι εγώ

Mια ιδιαίτερη μουσική φυσιογνωμία της Πάτρας, η ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και πιανίστα Ηρώ θα εμφανιστεί αυτή την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στο αρχοντικό Royal Theater της Ακτής Δυμαίων, για να μας παρασύρει με αισθαντικά ελληνικά τραγούδια σε σύγχρονες διασκευές, με jazz και swing επιρροές και συνοδοιπόρο τον ανερχόμενο τραγουδιστή Αδάμ Τσαρούχη. Μια μέρα πριν την καρναβαλική έναρξη, το ντουέτο μας καλεί να αναπολήσουμε μαζί αξεπέραστα άσματα της Μαρινέλλας, της Τζένης Βάνου, του Γιάννη Βογιατζή και να αφεθούμε στο πεντάγραμμο του Χατζιδάκι, του Σπανού και του Κραουνάκη.

Το πρόγραμμα με τίτλο «Κατευθείαν στην καρδιά» θα έχει vintage διάθεση αλλά δημιουργικό ταμπεραμέντο και μοντέρνα ματιά. Δεν θα λείψουν και προσωπικές επιτυχίες της πατρινής καλλιτέχνιδας όπως «Ετσι είμαι εγώ», «Τίποτα» και «Ετσι είν’ οι σχέσεις» που την καθιέρωσαν στο ευρύτερο κοινό.

Θυμίζουμε πως η Ηρώ Λεχουρίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα έχοντας μυηθεί στη μουσική από τους γονείς της και σπουδάζοντας πιάνο και αρμονία. Αν και μπήκε σε σχολή νοσηλευτικής, ξεκίνησε τις μουσικές εμφανίσεις σε μπουάτ και νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας ώσπου να εισβάλει στη δισκογραφία και να αφιερωθεί στο πάλκο. Oι μπαλάντες και το έντεχνο ρεπερτόριο είναι το δυνατό της σημείο, μαζί με την ξεχωριστή της προσωπικότητα που ποτέ δεν υιοθέτησε λογική "πίστας". Στην πορεία της έχει απασχολήσει τα media ως ανύπαντρη μητέρα αλλά και ως τραγουδίστρια με κατάδικό της καλλιτεχνικό στίγμα. Σήμερα έχοντας συμπληρώσει 30 χρόνια παρουσίας στην σκηνή η Ηρώ επιστρέφει στην γενέτειρά της με συγκίνηση, υποσχόμενη μια υπέροχη βραδιά με εξαιρετικές φωνές και πιάνο.

*Μετά τις 10μ.μ. Είσοδος 8 ευρώ

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 310120

www.royaltheater.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View