Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν πολύ δυναμικά με εκπτώσεις έως και 50%!

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν πολύ δυναμικά με ...

Ποιότητα & γούστο, σε προσιτές τιμές

Διαθέτει τα πιο φινετσάτα και καλόγουστα ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ, με προτάσεις για κάθε ηλικία, για κάθέ στιλ και για κάθε περίσταση. Η συλλογή του ξεχωρίζει για την ποιότητα και την άνεση που διακρίνουν όλα του τα ρούχα, από τα καθημερινά (παντελόνια, μοντγκόμερι, ζακέτες, μπουφάν, κ.λπ.) έως τα πιο επίσημα (κοστούμια, παλτό, κ.λπ.). Οι άνδρες κάθε ηλικίας το επιλέγουν σταθερά μιας και εκεί βρίσκουν ακριβώς αυτό που τους ταιριάζει και αναδεικνύει το στιλ τους, συνδυάζοντας ποιότητα και προσιτή τιμή. Ο λόγος για το Principe που υποδέχθηκε "γενναία" τις εκπτώσεις με ποσοστό που αγγίζει το -50% δίνοντάς την καλύτερη ευκαιρία σε όλους τους σύγχρονους άνδρες που διαθέτουν φινέτσα, άποψη και αγαπούν την καλή αισθητική, να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους!

Σε έναν ολοκαίνουργιο, μοντέρνο, άνετο, φωτεινό χώρο, στο κέντρο της Πάτρας, στο νέο Principe οι άνδρες μπορούν πλέον να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό στιλ. Με τη βοήθεια του έμπειρου και ιδιαίτερα πρόθυμου και ευγενικού προσωπικού του καταστήματος, κάθε άνδρας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από μία τεράστια γκάμα εξαιρετικής ποιότητας ρούχων εκείνα που του ταιριάζουν για κάθε περίσταση και να αναδείξει την εικόνα του.

Το νέο Principe βρίσκεται στην οδό Ερμού 54 & Μαιζώνος, ενώ και στην οδό Γεροκωστοπούλου 23 & Κανακάρη (στον πεζόδρομο) εξακολουθεί να βρίσκεται το πρώτο κατάστημα για όσους δεν αλλάζουν συνήθειες...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά