Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ένα χρόνο ΝΔ με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ένα χρόνο ΝΔ με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Του Γιάννη Μάκκα

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ και κατάφερε ήδη ν΄ αφήσει στην πράξη το στίγμα του για το πώς μπορεί αποτελεσματικά να οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε μια νέα πορεία. Με ενωτική πολιτική και άνοιγμα στην κοινωνία  ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να πετύχει την ανανέωση , τη βελτίωση της οικονομίας  και να δώσει τη σταθερότητα και την προοπτική που χρειαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα να βγούμε από το αδιέξοδο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέπεια υλοποίησε τις δεσμεύσεις του για την επόμενη μέρα στο εσωτερικό του κόμματος και το ίδιο θα κάνει κι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Εξελέγη Πρόεδρος σε μια κρίσιμη στιγμή για την παράταξη και την Ελλάδα ,επιτυγχάνοντας τη στελεχιακή ανανέωση, τον εκσυγχρονισμό των δομών, την εξωστρέφεια και τη σύνθεση μέσα από το μητρώο στελεχών και άλλες πρωτοβουλίες, καθώς και  το νοικοκύρεμα των οικονομικών.

 

Και όπως είπε ο αγαπητός μου και δάσκαλος στην πολιτική Θ Μαυρομάτης για μια τηλεοπτική εμφάνιση για τον Πρόεδρο

«..ειλικρινής, ουσιαστικός, ανεπιτήδευτος, ανθρώπινος και πολιτικά επαρκής ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε και αυτή τη φορά ότι γνωρίζει καλά το τι πρέπει να κάνει και τι θέλει και μπορεί να κάνει για την πατρίδα μας και τον λαό της...»

το συντομότερο , δυνατόν...!!.

συμπληρώνει και νομίζω η πλειοψηφία της χώρας μαζί του .

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας νέος πολιτικός που αποδεικνύει το πόσο σημαντικό είναι να περνά κανείς από όποια θέση και να αφήνει το δικό του αποτύπωμα. Κι αυτός ο πρώτος χρόνος στο τιμόνι της ΝΔ δεν είναι παρά η αρχή μιας μεγάλης πολιτικής διαδρομής.

Καλή δύναμη Πρόεδρε …

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις