Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 6 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 6 Ιανουαρίου

Ζώδια

Κριός

Και για σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας και θα είναι μια μέρα που θα ξεκινήσετε πράγματα και θα πάρετε πρωτοβουλίες κι αποφάσεις, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει βοηθούν τις δράσεις σας αλλά και την επικοινωνία. Καλή μέρα για επαγγελματικές επαφές. Εποικοδομητικές κινήσεις και δράσεις. Προωθήστε τον εαυτό σας.

Ταύρος

Τονώνουν και σταθεροποιούν την ψυχολογία σας οι θετικές όψεις της Σελήνης σήμερα. Παράλληλα, θα μπορέσετε να κλείσετε με επιτυχία ορισμένα θέματα. Καλά πάνε ζητήματα οικονομικά. Γενικά ωστόσο θα είναι μια εσωστρεφής μέρα, με ανάγκη για απόσυρση και ησυχία, αλλά το βράδυ που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας θα γίνετε πιο εξωστρεφείς.

Δίδυμοι

Διευκολύνουν τις επαφές, τις συζητήσεις και την επικοινωνία σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης, μια μέρα εποικοδομητική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ ευνοείται η δικτύωση και η δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς. Πιο εσωστρεφές το βράδυ, με ανάγκη για ύπνο από νωρίς.

Καρκίνος

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με τις θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη να ωθούν σε εποικοδομητικές δράσεις και σε θετικές επαφές και συζητήσεις. Αναδείξτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας – σήμερα φαίνεστε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς.

Λέων

Αισιόδοξη μέρα, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης διευκολύνουν την επικοινωνία, τυχόν ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, όπως και ζητήματα νομικών και σπουδών. Γενικά είναι μια εποικοδομητική μέρα, ακόμα και για τα ερωτικά. Ευνοούνται τα ανοίγματα, η συγγραφή και η διδασκαλία. Το βράδυ ίσως παρουσιαστούν κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να αναλάβετε.

Παρθένος

Λόγω των θετικών όψεων που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη, θα πάνε καλά θέματα οικονομικά και σπιτιού, ενώ και η ψυχολογία σας δυναμώνει κι έχετε περισσότερο έλεγχο της ζωής και των συναισθημάτων σας. Καλή μέρα για έρευνα και ψυχανάλυση. Αρκετός ερωτισμός. Το βράδυ ευνοείται το διάβασμα, η συγγραφή και η φιλοσοφία.

Ζυγός

Βελτιώνονται σήμερα τα πράγματα στην κοινωνική σας ζωή, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να βοηθούν τις συνεννοήσεις και να γίνονται καλύτερα και εποικοδομητικά βήματα σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες. Πιθανόν να επιτύχετε ορισμένους συμβιβασμούς. Περισσότερη ισορροπία. Αρκετά ερωτικό το βράδυ, θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφο.

Σκορπιός

Παραγωγική μέρα, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να διευκολύνουν τις δουλειές σας και θέματα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Ευκαιρία για τακτοποίηση και νοικοκυριό. Καλή μέρα επίσης για ενασχόληση με υγεία και διατροφή. Έμφαση και στα κατοικίδια. Το βράδυ θα είναι κοινωνικό, με πιθανές συναντήσεις και με έμφαση στις σχέσεις.

Τοξότης

Άνετη η σημερινή μέρα, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη κάνουν τη μέρα εποικοδομητική και την επικοινωνία ευχάριστη. Ίσως έχετε ελεύθερο χρόνο για ωραίες δραστηριότητες, για σπορ, εκδρομές, εξόδους, παιχνίδι, δημιουργία, ενώ ευκαιρίες θα δοθούν για φλερτ. Ενασχόληση με τα παιδιά. Το βράδυ θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές.

Αιγόκερως

Ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια σήμερα, ή με ζητήματα ακινήτων, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη διευκολύνουν τις εργασίες σας και βελτιώνουν επίσης την ψυχολογία σας. Καλύτερη κατανόηση του εαυτού και των άλλων. Το βράδυ που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη είναι πιθανό να έχετε την ευκαιρία για εξόδους και φλερτ.

Υδροχόος

Κινητική κι ενδιαφέρουσα μέρα, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης διευκολύνουν την επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις και τα ραντεβού. Ευχάριστες συναντήσεις και αρκετή κουβεντούλα. Αρκετές επίσης μετακινήσεις πιθανές, ή κάποιο ταξιδάκι. Μέρα μαθημάτων, σεμιναρίων, διαβάσματος, γραψίματος. Επαφές με συγγενείς. Το βράδυ ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια.

Ιχθύες

Καλύτερα πάνε τα οικονομικά σας σήμερα, μια μέρα εποικοδομητική και γόνιμη τόσο για τα έσοδα, όσο και για τα επαγγελματικά σας. Καλή μέρα για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες – βέβαια ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος, οπότε ευνοεί μόνο συμφωνίες που δεν είχαν γίνει στο παρελθόν. Το βράδυ είναι πιθανές βόλτες και συναντήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being