Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μικρή παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Μικρή παράταση για την πληρωμή των τελών...

Η απόφαση γνωστοποιήθηκε πριν λίγη ώρα

Στις 31 Δεκεμβρίου 2016 λήγει όπως ήταν γνωστό, η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του νέου έτους 2017, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Ήδη η κίνηση στις τράπεζες τις τελευταίες εργάσιμες μέρες του 2016 είναι μεγάλη και τουλάχιστον έως σήμερα 28/12 το μεσημέρι, δεν διαφαινόταν ότι θα μπορούσε να δοθεί μία μικρή χρονική παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων.

Τελικά, όπως γνωστοποιήθηκε, παρατείνεται μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα, η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, λόγω του ότι η καταληκτική ημερομηνίας εξόφλησής τους, συμπίπτει με αργία ή μη εργάσιμη για τις δημόσιες υπηρεσίες.

Η έστω μικρή αυτή παράταση ενδεχομένως να διευκολύνει και τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που πληρώνονται την 1η του μήνα ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν τα τέλη.

Διαβάστε επίσης:

Στην ουρά για τα τέλη κυκλοφορίας και άλλους φόρους-Ποιο είναι το πρόστιμο αν δεν πληρώσετε έγκαιρα και πώς θα εκτυπώσετε το σήμα-Αυξημένη αναμονή από το πρωί στην Πάτρα

Γ.Γ. Εσόδων: Καμία παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις