Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας για την δολοφονία του Καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου, στην Κοιλάδα της Αργολίδας τον Δεκέμβριο του 2014. Η μητέρα της επιμένει, ότι γνωρίζει τον δολοφόνο, αλλά δεν της επιτρέπουν να καταθέσει

Σοκ στη Μεσσηνία. Για ένα χρόνο πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 10χρονο κοριτσάκι. Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο πατριός. Ελεύθερος με περιοριστικός όρους αφέθηκε ο παππούς.

Ένας νεκρός και μια τραυματίας ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε, το πρωί, στην ΕΟ Πατρών Πύργου.

Τραγωδία στα Λεχαινά. 3χρονο κοριτσάκι «έσβησε» στον ύπνο του από αναρρόφηση.

Ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά αντάλλαξαν ο δήμαρχος Πατρέων και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με τους φιλοξενούμενους στα ιδρύματα της πόλης.

Δεύτερο κύμα παραχώρησης 11 αεροδρομίων και πώληση 10 μεγάλων λιμανιών της χώρας εξετάζουν κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ για τις αρχές της επόμενης χρονιάς. Τι αναφέρεται σε έκθεση του Ταμείου για Άραξο και λιμάνι Πάτρας.

Άρωμα Χριστουγέννων στις πόλεις της περιφέρειας. Μοναδικές εκδηλώσεις σε Ηλεία και Λακωνία για μικρούς και μεγάλους. Χριστουγεννιάτικα χωριά και ξεχωριστές συναυλίες.

Πραγματική εικόνα από την αγορά. Τι λένε για την κίνηση τις μέρες των εορτών οι καταστηματάρχες. Πόσο θα στοιχίσει το γιορτινό τραπέζι.

Στην Πάτρα ο πρώτος λαχνός του λαϊκού λαχείου. 2,5 εκ. ευρώ κέρδισε ο υπερτυχερός που είχε αγοράσει όλη την 5αδα έναντι 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις