Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αυτή την Τετάρτη το κέντρο της Πάτρας θα γεμίσει λάμψη

Αυτή την Τετάρτη το κέντρο της Πάτρας θα...

...ετοιμάζεται ένα μοναδικό all day event!

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα... Ρουτίνα, κούραση, άγχος και ούτε που το καταλάβαμε! Αυτή την Τετάρτη όμως το κέντρο της Πάτρας θα γεμίσει λάμψη και θα μπούμε σε εορταστικό mood για τα καλά! Στο αγαπημένο κατάστημα Swarovski ετοιμάζεται ένα μοναδικό all day event για να υποδεχθούμε και επίσημα τα Χριστούγεννα με τη λάμψη που τους ταιριάζει και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Η Ιρένε Σταυριανού μας προσκαλεί όλους την Τετάρτη 21/12 στο Swarovski της Πάτρας (Αγ. Νικολάου & Μαιζώνος), από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:30 το απόγευμα, με άκρως εορταστική διάθεση και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για όλους εμάς!

Θα απολαύσουμε τα υπέροχα γλυκά του ζαχαροπλαστείου Da Vinci, θα ανακαλύψουμε ιδέες για υπέροχα δώρα που μοιάζουν πανάκριβα κι όμως είναι πολύ προσιτά (οι τιμές των κοσμημάτων ξεκινούν από 23€...) και θα κερδίσουμε υπέροχα δώρα! Γιατί, Χριστούγεννα χωρίς δώρα γίνονται; Το Swarovski shop θα χαρίσει στους τυχερούς: ποτήρια σαμπάνιας αξίας 159 ευρώ, εντυπωσιακή στέκα αξίας 79 ευρώ, παπιγιόν για τους κυρίους αξίας 79 ευρώ, γούρι ρόδι αξίας 69 ευρώ και πολλά ακόμα δώρα.

Με κάθε αγορά οποιασδήποτε αξίας, την ημέρα του event, θα μπαίνουμε στην κλήρωση και την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν οι τυχεροί του 2016. Και η γιορτινή διάθεση του Swarovski shop δε σταματάει εδώ... Για όλη την περίοδο των γιορτών, με κάθε αγορά των 49 ευρώ και άνω, όλοι θα παίρνουμε και ένα ξεχωριστό δώρο... Αυτή την Τετάρτη το Swarovski shop της Πάτρας υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τη λάμψη που τους ταιριάζει και  μας περιμένει όλους για να γιορτάσουμε μαζί!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά