Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μια άκρως εντυπωσιακή επίδειξη μόδας!

Μια άκρως εντυπωσιακή επίδειξη μόδας!

Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Σχεδόν 200 κυρίες της πόλης προσέλκυσε το καθιερωμένο, χριστουγεννιάτικο τσάι του Ομίλου Inner Wheel Πατρών Βορρά –Ρίου, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Ήταν μια πραγματικά εντυπωσιακή εκδήλωση η οποί εστέφθη με απόλυτη επιτυχία. Να υπενθυμίσουμε πως ο σύλλογος έχει φιλανθρωπική δράση. Οι φίλες και οι φίλοι του Ομίλου, κατέκλυσαν το ξενοδοχείο Patra Palace, στο οποίο εκτός από το καθιερωμένο τσάι, παρακολούθησαν και μια άκρως εντυπωσιακή επίδειξη μόδας με τις γούνες και τα δερμάτινα από το κατάστημα της Αγνής Κωσταραζινού.

Και τι δεν είδαμε στη επίδειξη! Εντυπωσιακές γούνες για όλα τα γούστα. Γούνες σε κλασσική μαύρη απόχρωση και γούνες λευκές, φούξια, μώβ, μπλε, όπως άλλωστε επιτάσσουν και οι διεθνείς πασαρέλες. Ιδιαίτερα και μοναδικά κομμάτια για να κάνουν τις εμφανίσεις σας ξεχωριστές. Άλλωστε το γούστο της Αγνής Κωσταραζινου με 25 χρόνια παρουσίας στο χώρο είναι ιδιαιτέρως γνωστό.

Εμείς σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια στιγμιότυπα από τη βραδιά και της γούνες που ξεχωρίσαμε. Για μεγαλύτερη ποικιλία μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα ΑΓΝΗ FURS.

Αγνή Κωσταραζινού- FURS MEXA
Φιλοποίμενος 26 & Ρ. Φεραίου
Τηλ. 2610- 334 287

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά