Στο Ναύπλιο
Ανοιχτή εκδήλωση με τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου και την Τζωρτζίνα Κακουδάκη, σύμβουλο εκπαιδευτικών θεμάτων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, στις 7.30 μμ στο Ναύπλιο, στο Φουγάρο (Βιβλιοθήκη ΑΝΘΟΣ).
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνδιοργάνωση με το Φουγάρο έχει την τιμή να παρουσιάσει στο κοινό της Αργολίδας το Λύκειο Επιδαύρου, με ομιλητές τον κ. Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, και την κα Τζωρτζίνα Κακουδάκη, σύμβουλο εκπαιδευτικών θεμάτων του Φεστιβάλ, δύο από τους βασικούς εμπνευστές του Λυκείου. Πρόκειται για ένα διεθνές θερινό σχολείο αρχαίου δράματος στην Επίδαυρο που απευθύνεται σε νέους ηθοποιούς και σπουδαστές δραματικών σχολών από όλο τον κόσμο. Στόχος του είναι να γίνει ένα διεθνές κέντρο πρακτικής πάνω στο αρχαίο δράμα, όπως επίσης και μια πηγή πνευματικής και αναπτυξιακής τόνωσης για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
Όπως αναφέρει η πρόσκληση: "Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε το Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, στις 7.30 μμ, στο Φουγάρο (Βιβλιοθήκη ΑΝΘΟΣ) στο Ναύπλιο, όπου θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες αυτού του νέου εκπαιδευτικού θεσμού του Φεστιβάλ, και παρουσίαση μιας σειράς δράσεων, προσανατολισμένων στις ανάγκες και επιθυμίες των κατοίκων της Αργολίδας. Την παρουσίαση θα κάνει η καθηγήτρια Βάσω Μπαρμπούση, Κοσμήτωρ της Σχολής Καλών Τεχνών και Πρόεδρος του ΤΘΣ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για το Θέατρο στην Εκπαίδευση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








