Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 12 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 12 Νοεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Την ευκαιρία για ταξίδια θα φέρει η διέλευση του Ερμή απ' τον Τοξότη έως τις 2/12, ένας τομέας που αρχίζει κι αποκτά κίνηση. Επίσης θα είναι εποχή συγγραφής, διδασκαλίας κι ενασχόλησης με θέματα εκπαίδευσης. Ακόμα, μπορεί να γίνουν συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από θέματα νομικά. Αυξάνει την αισιοδοξία σας και βελτιώνει την επικοινωνιακή σας δεινότητα.

Ταύρος

Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα φέρει αρκετή κινητικότητα σε οικονομικά θέματα έως τις 2/12, ένα διάστημα στο οποίο είναι πιθανό να ρυθμίσετε ή να τακτοποιήσετε θέματα εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών, συντάξεων κλπ, ή να προχωρήσετε σε οικονομικές συνεργασίες, συμφωνίες κι επενδύσεις. Πιο ψυχαναλυτική, ερευνητική και βαθιά γίνεται η σκέψη.

Δίδυμοι

Θα κάνει αρκετά κοινωνική κι επικοινωνιακή τη ζωή σας η διέλευση του Ερμή απ' τον Τοξότη έως τις 2/12, ένα διάστημα με πολλές γνωριμίες και συναντήσεις, όπως επίσης και με πιθανές συμφωνίες. Άφθονη κουβεντούλα. Η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, στους συνεργάτες, στους άλλους γενικά. Δεν θα λείπει η αναποφασιστικότητα.

Καρκίνος

Κινητικότητα στα εργασιακά θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος έως τις 2/12 θα φέρει αρκετές επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, ενώ μπορεί να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Συναντήσεις επίσης με επαγγελματίες υγείας, πληροφόρηση για θέματα υγείας και διατροφής. Επικοινωνιακή καθημερινότητα. Ενασχόληση με τα μικρά ζώα. Εστίαση σε λεπτομέρειες και τακτοποίηση.

Λέων

Πολλές δημιουργικές ιδέες θα φέρει η διέλευση του Ερμή απ' τον Τοξότη έως τις 2/12, ένα διάστημα επίσης με ευκαιρίες για φλερτ και εξόδους. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς επικοινωνιακά. Βελτιώνεται η επικοινωνία στα ερωτικά και με τα παιδιά. Πιθανές συζητήσεις και συμφωνίες για επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Μαθήματα που αφορούν σπορ και θέατρο.

Παρθένος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει κινητικότητα σε θέματα σπιτιού έως τις 2/12, ένα διάστημα που θα τακτοποιήσετε διάφορα ζητήματα ακινήτων και οικογενειακά. Πιθανόν το σπίτι σας να γίνει κέντρο διερχομένων! Η σκέψη σας στρέφεται τώρα περισσότερο στα συναισθήματά σας, στο παρελθόν, σε αναμνήσεις. Πιθανά ταξιδάκια στις ρίζες σας.

Ζυγός

Ξεκινά μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδος με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή τώρα, ο οποίος μέχρι τις 2/12 θα φέρει πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες και άφθονη κουβεντούλα. Εποχή επίσης πολλών μετακινήσεων, με κάποια ταξιδάκια πιθανά. Ακόμα, θα είναι μια περίοδος με μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση, γράψιμο, ιδέες. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Σκορπιός

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας που σας κράτησε σε κινητικότητα απ' τις 24/10. Τώρα θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα, και μέχρι τις 2/12 θα είναι περίοδος με συμφωνίες, με ιδέες για έσοδα, με αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο στα οικονομικά, τα αποκτήματα, το αίσθημα ασφάλειας, αλλά και στις απολαύσεις.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας εισέρχεται τώρα ο ανάλαφρος και νοητικός Ερμής, ο οποίος μέχρι τις 2/12 θα κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή τη ζωή σας, με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες, ταξιδάκια και κουβεντούλα. Αρκετές επίσης ιδέες. Ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη περισσότερο στον εαυτό σας και στα θέλω σας.

Αιγόκερως

Το πέρασμα του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο από τώρα έως τις 2/12, θα σας ωθήσει στο να κλείσετε διάφορα θέματα ή κύκλους, γραφειοκρατικά, επαγγελματικά ή άλλα ζητήματα, ενώ θα κάνετε και αρκετούς απολογισμούς. Δεν λείπουν παρασκηνιακές επαφές. Στο διάστημα αυτό είναι πιθανό να λάβετε κάποια μηνύματα στα όνειρά σας.

Υδροχόος

Δραστηριοποιείται ο οίκος της φιλίας και της δικτύωσης τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 2/12 θα φέρει πολλές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Επίσης κινητικότητα θα έχετε σε σχέση με ομάδες, κόμματα, συλλόγους. Περισσότερη ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media – γίνεστε πιο επικοινωνιακοί. Σκέψεις για το μέλλον.

Ιχθύες

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και θα φέρει κινητικότητα επαγγελματική μέχρι τις 2/12, ένα διάστημα με επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες και συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και δημοσίως. Καλή εποχή για να επικοινωνήσετε τη δουλειά σας και να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Στείλτε βιογραφικά. Ιδέες επαγγελματικές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being