Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παπακαλιάτης, Πηλιχού, Φάνης Μουρατίδης και Παπασπηλιόπουλος στην μεταγλώττιση της "Ταινίας LEGO® Batman"

Παπακαλιάτης, Πηλιχού, Φάνης Μουρατίδης ...

Στις 9/2/2017 στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι ηθοποιοί Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Χρήστος Σιμαρδάνης και Φάνης Μουρατίδης θα δανείσουν τις φωνές τους στο μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, πολυναμενόμενο φιλμ «Η Ταινία LEGO® Batman» που είναι  spin off της «Ταινίας LEGO®», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Tanweer.

Το φιλμ διαφημίζεται ως η πρώτη, μεγάλη υπερηρωική κινηματογραφική συνάντηση του 2017. Η απάντηση θα δοθεί στις 9 Φεβρουαρίου, όταν «Η Ταινία LEGO® Batman» («The LEGO® Batman Movie») θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα δανείσει τη φωνή του στον Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν. Δίπλα του ο Φάνης Μουρατίδης θα χαρίσει τη φωνή του στον Τζόκερ, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στον Ρόμπιν/Ντικ Γκρέισον, η Ιωάννα Πηλιχού ως η Μπάρμπαρα Γκόρντον/Μπάτγκερλ και ο Χρήστος Σιμαρδάνης ως ο μπάτλερ και βοηθός του Μπάτμαν, Άλφρεντ Πένιγουερθ.

Σύνοψη

Συνεχίζοντας στο ασεβές πνεύμα και τολμηρό χιούμορ που έκαναν την «Ταινία LEGO®» παγκόσμιο φαινόμενο, ο αυτό-αποκαλούμενος και πρωταγωνιστής εκείνης της ταινίας – LEGO® Batman – πρωταγωνιστεί στην ολόδική του κινηματογραφική περιπέτεια. Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως… ίσως έτσι… να καταφέρει να χαλαρώσει.

Στην υποτιτλισμένη version της ταινίας, τις φωνές τους δανείζουν οι Γουίλ Αρνέτ (Batman/Bruce Wayne), Μάικλ Σέρα (Robin/Dick Grayson), Ροζάριο Ντόσον (Batgirl/Barbara Gordon), Ρέιφ Φάινς (Alfred Pennyworth) και ο Ζακ Γαλιφιανάκης (The Joker).

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Κρις ΜακΚέι («Robot Chicken»), σε παραγωγή των Νταν Λιν, Ρόι Λι, Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ. Το σενάριο είναι των Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ, Τζάρεντ Στερν και Τζον Γουίτινγκτον.

«H Ταινία LEGO Batman» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Φεβρουαρίου 2017, σε 2D, 3D και μεταγλωττισμένη, από την Tanweer και φυσικά αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture