Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 4 Νοεμβίου

Τα ζώδια σήμερα 4 Νοεμβίου

Ζώδια

Κριός

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει η Σελήνη σήμερα και είναι πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ μπορείτε να προβληθείτε περισσότερο, επαγγελματικά και κοινωνικά. Η Σελήνη απ' τον Αιγόκερω ζητά σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις. Καλή μέρα για να οργανώσετε τη ζωή σας. Το βράδυ προσέξτε τις υπερβολές, πχ στο φαγητό.

Ταύρος

Αισιόδοξη και πιο άνετη μέρα η σημερινή, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως σε ζητήματα σπουδών, εκπαίδευσης, διδασκαλίας, συγγραφής, νομικών, ταξιδιών, φιλοσοφίας, πνευματικότητας. Πιθανές επαφές με δασκάλους και με άτομα απ' το εξωτερικό. Καλή μέρα για μελέτη. Έμφαση δίνει και στις σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας.

Δίδυμοι

Πιο εσωστρεφής η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να σας ωθεί σε ενδοσκόπηση. Δεν λείπουν οι ψυχολογικές καθάρσεις. Καλή μέρα για ψυχανάλυση και έρευνα. Έμφαση δίνει επίσης η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, ενώ δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις, κι έτσι θα μπορέσετε εύκολα να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν κυρίως δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ.

Καρκίνος

Κοινωνική και πιο αρμονική η σημερινή μέρα, θα δώσει ευκαιρία για συναντήσεις και γνωριμίες, σε άνετο κλίμα. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους καλούς φίλους και τους συνεργάτες, και στο πώς να κρατάτε καλύτερες ισορροπίες στις σχέσεις. Επίσης έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα τέχνης κι αισθητικής.

Λέων

Δουλειά και χαρά σήμερα, μια μέρα παραγωγική, στην οποία θα τακτοποιήσετε εργασίες τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και σε ζητήματα καθημερινά και νοικοκυριού. Καλή μέρα για καθάρισμα, ράψιμο κλπ, και με ενασχόληση με διάφορες λεπτομέρειες. Η Σελήνη επίσης δίνει έμφαση σε ζητήματα υγείας και διατροφής. Ενασχόληση ακόμα με τα κατοικίδια.

Παρθένος

Πιο ανέμελη και ευχάριστη η σημερινή μέρα, και πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να διασκεδάσετε, να βγείτε, να παίξετε, να φλερτάρετε, να κάνετε σπορ, χόμπι και δημιουργικές δραστηριότητες. Η εστίαση της προσοχής σας επίσης θα βρίσκεται στα παιδιά αλλά και στα ερωτικά, χωρίς να υπάρχουν εμπόδια.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, χωρίς να αναμένονται προβλήματα, καθώς δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις. Καλή μέρα για να καλέσετε φίλους ή συγγενείς στο σπίτι για φαγητό. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στον συναισθηματικό σας κόσμο και σε αναμνήσεις διάφορες.

Σκορπιός

Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, ενώ έχετε και πολλές ιδέες. Πιθανές επίσης αρκετές μετακινήσεις ή βόλτες ή κάποιο ταξιδάκι, χωρίς προβλήματα. Επίσης έμφαση δίνει η Σελήνη σε σεμινάρια, μαθήματα, πληροφόρηση, γράψιμο, διάβασμα. Ακόμα, η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται και στους συγγενείς, τους συμμαθητές, τους γείτονες.

Τοξότης

Στα οικονομικά σας κυρίως δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, όπως επίσης και σε ζητήματα αποκτημάτων. Μέρα με αγορές, πληρωμές και άλλες συναλλαγές, χωρίς να αναμένονται προβλήματα, καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις. Πιο ήρεμη μέρα, στην οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, το καλό φαγητό, τη μουσική, τη φύση, τις αισθήσεις.

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας θα διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την διεκδίκηση των θέλω σας. Δεν αναμένονται εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Πιθανόν να προχωρήσετε σε κάποιες πρωτοβουλίες ή ξεκινήματα, ή να πάρετε ορισμένες αποφάσεις.

Υδροχόος

Ήσυχη αναμένεται η σημερινή μέρα, δεν σχηματίζονται ιδιαίτερες όψεις, ενώ είναι πιθανό να έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε απ' τα καθημερινά και να βρείτε ησυχία και απομόνωση. Καλή μέρα για τέχνη, διαλογισμό αλλά και φιλανθρωπία. Πιθανόν να κλείσετε κάποιους κύκλους η θέματα, ενώ κάνετε και ορισμένους απολογισμούς.

Ιχθύες

Ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, ενώ έμφαση δίνει και στη συμμετοχή σας σε ομάδες, κόμματα, συλλόγους, οργανώσεις. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο και τα social media. Σκέφτεστε το μέλλον και κάνετε σχέδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being