Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Eυανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά με υπέροχες μουσικές και ερμηνείες στο Gazarte της Αθήνας

Οι Eυανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά ...

Αυτό το Σάββατο, στις 5/11 και στις 11/11 στις 21.30

Δύο ξεχωριστές καλλιτέχνιδες, οι οποίες το περασμένο καλοκαίρι εμφανίστηκαν και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, επιστρέφουν στο Gazarte της Αθήνας μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.

Η μουσική της Αχαιής στην καταγωγή Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά θα στροβιλίσουν τις νύχτες μας, όπως αναφέρει η ανάρτηση του culturenow.gr. Τραγούδια και μελωδίες σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που συναντά την Ανατολή και την Δύση. Σαν τις νύχτες τις καλοκαιρινές στο σινεμά της γειτονιάς όταν γέμιζε η σκηνή εικόνες, ήχους και χρώματα που έγιναν η συντροφιά στα όνειρά μας.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα από την Κάτω Αχαΐα θα παρουσιάσει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της όπως από την περίφημη «Πολίτικη Κουζίνα» αλλά και μουσικές για 1η φορά από τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες όπου η Ευανθία Ρεμπούτσικα υπέγραψε τα σάουντρακ, όπως ο «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη, τα φιλμ «Nadide Hayiat», “Iftarlik Gazoz” και τα θεατρικά έργα «Τρίτο Στεφάνι» και «Συρανό» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Η Έλλη Πασπαλά ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της συνεργασίας της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, καθώς και μία επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει σφραγίσει με την σπάνια εκφραστικότητά της.  Αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών άλλοτε απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της.

Το Gazarte βρίσκεται στην οδό Βουτάδων 32-34, στο Γκάζι.

Οι Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά θα εμφανιστούν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.

Ώρα έναρξης: 21:30.

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: A ζώνη: 30€ | Β ζώνη: 22€ | Όρθιοι: €10.

Ταμείο: A ζώνη: 33€ | Β ζώνη: 25€  | Όρθιοι: €13.

* Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture