Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διοικητής Αγίου Ανδρέα: "Έχουν γραφτεί πάρα πολλά ψέματα"

Διοικητής Αγίου Ανδρέα: "Έχουν γραφ...

Ο Θόδωρος Σερεμέτης απαντά στο Σωματείο Εργαζομένων

Στις καταγγελίες του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», απάντησε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Θεόδωρος Σερεμέτης. Όπως είπε ο κ. Σερεμέτης χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων, «Κάνουν λόγο για πάρα πολλά πράγματα. Τι να πρωτοπεί κανείς. Έχουν γραφτεί και πάρα πολλά ψέματα και πάρα πολλές ανακρίβειες. Για την αντικατάσταση και την καρατόμηση που λένε, εγώ δεν την βρίσκω ούτε παράνομη, ούτε καρατόμηση το λέω αυτό.

Ήταν μια αλλαγή η οποία ήταν επιβεβλημένη γιατί η λειτουργία του νοσοκομείου όπως ήταν βασιζόταν σε μία απόφαση η οποία είχε καταργηθεί. Οι προηγούμενοι έλεγχοι αυτής της απόφασης την είχαν καταργήσει. Τώρα, εάν δεν είχαν διορθώσει οι προηγούμενες διοικήσεις αυτή την κατάργηση, είναι λάθος. Εγώ τη διόρθωσα γιατί έπρεπε να τη διορθώσω. Δεν ξέρω που βρίσκεται η παρανομία και αν κάποιος το θεωρεί παρανομία μπορεί να κινηθεί νομικά, μπορεί να κινηθεί στους προϊσταμένους μου, μπορεί να κινηθεί στο υπουργείο».

Για το θέμα των μετακινήσεων εργαζομένων, ο κ. Σερεμέτης πρόσθεσε, «Σε ένα νοσοκομείο μέσα όλοι οι νοσηλευόμενοι έχουν ανάγκη και τη διατροφή τους. Παράδειγμα, εγώ τις προηγούμενες ημέρες αναγκάστηκα να αναθέσω καθήκοντα τραπεζοκόμου σε μία υπάλληλο, η οποία ήταν τραυματιοφορέας. Δηλαδή τη «μετακίνησα» από τους τραυματιοφορείς για κάποιο χρόνο στους τραπεζοκόμους προκειμένου να σιτιστούν οι νοσηλευόμενοι. Αυτό είναι μια κακή μετακίνηση κατά τη γνώμη του σωματείου διότι και θα συμφωνήσω, οι τραυματιοφορείς είναι υποστελεχομένο το τμήμα. Αφού και οι τραπεζοκόμοι είναι υποστελεχομένοι. Τι πρέπει να κάνουμε;»

Για το κτιριακό είπε, «χαρακτηρίζουν επιπόλαιους και άστοχους χειρισμούς στα δύο μεγάλα ζητήματα του νοσοκομείου: το κτιριακό και τη μεταστέγαση. Ομολογουμένως δεν μου έχει υποδείξει κανένας μέχρι τώρα απ’ όσους έχω μιλήσει τι ήταν άστοχο και επιπόλαιο στους χειρισμούς να εξασφαλίσω τη χρηματοδότηση του νοσοκομείου και να ξεμπλοκάρω όποιο χρήμα είχε παγιδευτεί και μπλοκαριστεί κάπου και δεύτερον να βάλω άμεσα στη συζήτηση το πότε θα το παραλάβουμε. Αν αυτά είναι επιπόλαιοι και άστοχοι χειρισμοί, ας μας υποδείξουν με τις προτάσεις τους ποιοι είναι οι καλύτεροι χειρισμοί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις