Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στα δικαστήρια σήμερα ο Άκης Τσελέντης- Το οργισμένο μήνυμα στο facebook

Πάτρα: Στα δικαστήρια σήμερα ο Άκης Τσελ...

Δικάζεται υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης

Για συκοφαντική δυσφήμιση, δικάζεται τη Δευτέρα στα Δικαστήρια της Πάτρας ο Άκης Τσελέντης.Kαθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών μήνυσε τον γνωστό επιστήμονα για μια δήλωση που φέρεται να είχε κάνει στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την αναφορά, ο καθηγητής σεισμολογίας είχε δηλώσει ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών, εμποδίζει να αναπτύξει το έργο του.

Σε μια οργισμένη ανάρτησή του στο facebook ο Άκης Τσελέντης αναφέρει:

"Αυτο είναι το ευχαριστώ, που τους έφτιαξα απο το μηδέν ένα σεισμολογικό κέντρο διεθνούς εμβέλειας, τους εφερα 15 εκ ευρώ ερευνητικα προγράμματα, οργάνωσα και εκπαίδευσα μια ομάδα άριστων επιστημόνων, έδωσα 17 διδακτορικές διατριβές, έγραψα συγγράμματα, προέβαλα το Πανειστήμιό (τους) παγκόμια... Αλλά κυριαρχεί η εμπάθεια, η ζήλεια και το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Τι να κάνουμε πρέπει να καταλάβουν οτι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και μάλιστα, λυπάμαι για τα 18 χρόνια που "πεταξα" σε αυτο το χώρο τα ατελείωτα ξενύκτια, τη κούραση να γεμίζω τα βουνά της Δυτ. Ελλάδας με σεισμογράφους τη στιγμή που κάποιοι άραζαν στο δημοσιουπαλληλίκι τους και το ωράριο των 10-12. Είμαι περίφανος που απο εδώ και πέρα ανήκω στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών και τους εύχομαι καλή τύχη και να ξεπλύνουν τη λάσπη απο τα μάτια τους..... όταν θα φτάσουν στο πάτο θα έμαι εκει να τους δώσω το χέρι να τους σηκώσω"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις