Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 30 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Κοινωνική μέρα αλλά και έντονη, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Άρη μέχρι το μεσημέρι θα προκαλεί άγχος, ενώ προσοχή χρειάζεται σε εκνευρισμό και συγκρούσεις, ιδιαίτερα με άτομα εξουσίας αλλά και με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Ωστόσο η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις ή γνωριμίες και συναντήσεις, ενώ κάποιοι είναι γενναιόδωροι μαζί σας.

Ταύρος

Μέχρι το μεσημέρι χρειάζεται προσοχή στο άγχος και στην ένταση στο χώρο δουλειάς, ενώ εκνευρισμός μπορεί να υπάρξει και σε ταξίδια ή γύρω από θέματα νομικά και σπουδών. Όμως η ευνοϊκή σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει και αρκετά καλές εξελίξεις κι επιτυχίες ή ανοίγματα στα επαγγελματικά, όπως και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη μέχρι και το μεσημέρι εφιστά τη προσοχή σε συγκρούσεις κι εκνευρισμό, κυρίως στα ερωτικά, με τα παιδιά ή γύρω από θέματα οικονομικά. Όμως ταυτόχρονα σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει κι ευτυχείς εξελίξεις στα αισθηματικά ή σε θέματα των παιδιών, ενώ αυξάνει την δημιουργικότητα και την λάμψη σας.

Καρκίνος

Προσέξτε σήμερα τον εκνευρισμό και τον εγωισμό, καθώς το έντονο τετράγωνο Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο μέχρι το απόγευμα. Εντάσεις με τους δικούς σας και σε σχέσεις ή συνεργασίες. Ωστόσο η ευεργετική σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει και καλές εξελίξεις, κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, ενώ αυξάνει την αισιοδοξία και ανοίγει την ψυχολογία σας.

Λέων

Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις θέλουν προσοχή μέχρι και το μεσημέρι με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη, το οποίο προκαλεί εκνευρισμό, ακόμα και στο χώρο εργασίας. Αυξημένο άγχος και τρεξίματα. Όμως ταυτόχρονα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει κάποια ευχάριστα νέα ή θετικές συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, όπως επίσης και ευεργετικές γνώσεις και πληροφορίες.

Παρθένος

Οικονομικά θέματα μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα και ίσως ταλαιπωρηθείτε σε πληρωμές ή σε άλλες συναλλαγές, με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη μέχρι και το μεσημέρι να προκαλεί εκνευρισμό – προσοχή και σε εντάσεις με τα παιδιά και στα ερωτικά. Όμως ταυτόχρονα η γενναιόδωρη σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει καλά έσοδα και πολύ ωραίες αγορές.

Ζυγός

Η συνάντηση της Σελήνης με τον τυχερό Δία σήμερα στο ζώδιό σας, φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις κι αισιοδοξία, ενώ προχωράτε σε ανοίγματα και ξεκινήματα. Βέβαια το πρωί με το εύφλεκτο τετράγωνο Σελήνης-Άρη, υπάρχει εκνευρισμός και θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις, ειδικά μάλιστα με τους δικούς σας – αυξημένος εγωισμός γενικά.

Σκορπιός

Κάποια απωθημένα μπορεί να σας βγουν σήμερα με την εριστική όψη Σελήνης-Άρη, η οποία μέχρι και το μεσημέρι επίσης εφιστά την προσοχή στον εκνευρισμό στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, όπως επίσης και στις συγκρούσεις με συγγενείς. Ωστόσο η ευμενής σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει και καλά πράγματα, ενώ ίσως ολοκληρώνετε με επιτυχία κάποιο θέμα.

Τοξότης

Οι σχέσεις με φίλους και γνωστούς αλλά και θέματα οικονομικά μπορεί να είναι το πρωί πηγή εντάσεων και άγχους – προσοχή σε ιδεολογικές συγκρούσεις και σε ταλαιπωρίες σε διάφορες συναλλαγές. Όμως η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει και καλές εξελίξεις στη ζωή σας, ορισμένες πόρτες ανοίγουν και κάποια άτομα -φίλοι κυρίως- λειτουργούν ευεργετικά.

Αιγόκερως

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας ενεργοποιείται δυσμενώς το πρωί απ' τη Σελήνη, που σημαίνει ότι αυξάνει η τάση θυμού κι εκνευρισμού, ενώ μέχρι το απόγευμα θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις και τους εγωισμούς. Όμως η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει σήμερα κάποια καλά γεγονότα, κυρίως στα επαγγελματικά, ενώ άτομα εξουσίας σας ευεργετούν.

Υδροχόος

Η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία σήμερα φέρνει ορισμένες ευτυχείς εξελίξεις κι επιτυχίες, ενώ αυξάνει την αισιοδοξία. Ωθεί επίσης σε ανοίγματα. Αυτό που θέλει προσοχή μέχρι και το μεσημέρι είναι ορισμένες ταλαιπωρίες στα ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό, σε θέματα εκπαίδευσης και νομικών, ενώ μπορεί να βγουν και κάποιοι κρυφοί θυμοί. Κρυφοί εχθροί επίσης.

Ιχθύες

Είναι πιθανές εντάσεις με φίλους και γνωστούς μέχρι το απόγευμα, λόγω της εύφλεκτης όψης Σελήνης-Άρη, η οποία επίσης μπορεί να φέρει ταλαιπωρίες στην τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, δανείων, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων κλπ. Ταυτόχρονα όμως, η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει σήμερα μια ενίσχυση οικονομική, ενώ κι ο ερωτικός τομέας έχει ενθουσιασμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being