Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Με τους "Πελαργούς" και το "Εκείνη" με την Ιζαμπέλ Ιπέρ, η έναρξη στην δεύτερη αίθουσα του Πάνθεον

Πάτρα: Με τους "Πελαργούς" και...

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

To thebest.gr έχει ήδη αναφερθεί στην ευχάριστη είδηση ότι ξαναλειτουργεί μετά από χρόνια, τη νέα χειμερινή περίοδο, η δεύτερη αίθουσα που είχε διαμορφωθεί στο κινηματοθέατρο Πάνθεον της Πάτρας, επί της λεωφόρου Δημητρίου Γούναρη και Κανακάρη, χωρητικότητας άνω των 220 θέσεων.

Την λειτουργία της αίθουσας ανέλαβε από κοινού ο Παναγιώτης Κοτσαύτης του σινέ Κάστρο στο Ρίο και ο Χαράλαμπος Κρητικός. Η αίθουσα εξοπλίζεται με καινούρια 4Κ μηχανή προβολής ψηφιακής εικόνας και ήχου.

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι το κανονικό 7 ευρώ, το μαθητικό και φοιτητικό θα κοστίζει 6 ευρώ ενώ το οικογενειακό (για μία 4μελή οικογένεια) θα κοστίζει πιο οικονομικά – 20 ευρώ.

Η έναρξη προβολών θα γίνει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 6/10 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/10/2016

Ώρα έναρξης: 18:00

«ΠΕΛΑΡΓΟΙ»

Σκηνοθεσία: Νίκολας Στόλερ, Νταγκ Σουίτλαντ

Ηθοποιοί (φωνές): Άντι Σάμπεργκ, Κέλσι Γκράμερ, Κέιτι Κράουν, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Τζόρνταν Πιλ, Τζένιφερ Άνιστον, Τάι Μπουρέλ, Ντάνι Τρέχο

Διάρκεια: 90 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Περίληψη

Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ, ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό.

Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελά- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του, Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

Ώρα έναρξης 20:00 και 22:30

«EKEINH»

Χώρα: Γαλλία

Έτος:2016

Διάρκεια: 130 λεπτά.

Σκηνοθέτης: Πολ Βερχόφεν

Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Λοράν Λαφίτ, Αν Κοσινί

Γλώσσα: Γαλλικά.

Η καλύτερη, μέχρι σήμερα, ταινία του Πολ Βερχόφεν που ξεσήκωσε κοινό και κριτικούς στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών.

Η Μισέλ μοιάζει ατρόμητη. Επιτυχημένη επιχειρηματίας, φέρνει την ίδια δυναμική και στην προσωπική της ζωή. Η ζωή της θα αλλάξει δια παντός όταν θα δεχτεί επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Αναζητά με μανία τον άντρα που εισέβαλλε στη ζωή της, και το παιχνίδι που προκύπτει ανάμεσα τους, μπορεί να βγει εκτός ελέγχου ανά πάσα στιγμή.

ΠΕΜΠΤΗ 13/10 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10

Ώρα έναρξης: 20:00 και 22:15

«INFERNO»

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ίρφαν Καν, Ομάρ Σι, Μπεν Φόστερ, Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν.

Διάρκεια: 97 λεπτά

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

Περίληψη

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ επιστρέφει, σκηνοθετώντας το πρόσφατο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν (Κώδικας Da Vinci), που ακολουθεί ξανά τον καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκντον (τον οποίο ερμηνεύει ξανά ο Τομ Χανκς) σε μια αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία οδηγούν στον μεγάλο Δάντη.

Όταν ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκντον ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Σιένα Μπρουκς Brooks, μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνομωσία.

Το τηλ. στο ταμείο του Πάνθεον είναι το 2610 325 778.

Διαβάστε ακόμα:

Αρχές Οκτωβρίου θα έρθουν οι "Πελαργοί" στις ελληνικές αίθουσες -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΤΡΕΙΛΕΡ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture