Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη δικαιοσύνη θα στραφεί η οικογένεια της Αγγλίδας, που τυφλώθηκε από ποτό "μπόμπα"- Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου

Στη δικαιοσύνη θα στραφεί η οικογένεια τ...

Στη Ζάκυνθο το συμβάν

Νομικά αναμένεται να κινηθεί σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια της 20χρονης Αγγλίδας, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, μετά την κατανάλωση νοθευμένου ποτού, στη Ζάκυνθο.

Οι γιατροί βρίσκονται στην αναμονή προκειμένου η ασθενής να δείξει ένα θετικό σημάδι, το οποίο θα δείξει αν η τύφλωσει που υπέστη είναι προσωρινή ή όχι.

Η 20χρονη τουρίστρια έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο και με φίλους της πήγε σε πάρτι. Την επόμενη ημέρα, όπως ανέφερε στην Πελοπόννησο ο διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοαοκομείου της Πάτρας Δημήτρης Γούμενος, είχε πλήρη δραστηριότητα , έκανε τζετ σκι και ήταν καλά.

Μετά όμως κοιμήθηκε συνεχόμενα δύο 24ωρα. Όταν ξυπνησε δεν έβλεπε.

Αρχικά νοσηλεύτηκε στην Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΠ και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στη Νεφορολογική για την αντιμετώπιση της νεφρικής ανεπάρκειας.

Τα άιτια των προβλημάτων, αν και δεν έχουν ακόμα τεκμηριωθεί, εντοπίζονται στην κατανάλωση νοθευμένου ποτού με μεθυλικήαλκοόλη - μεθανόλη.

Ζάκυνθος: Αγγλίδα τουρίστρια τυφλώθηκε από ποτά «μπόμπες» - Νοσηλεύεται στο Ρίο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις