Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 13 Οκτωβρίου έρχεται το "Inferno" με τον Τομ Χανκς στις ελληνικές αίθουσες -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Στις 13 Οκτωβρίου έρχεται το "Infer...

Προηγήθηκαν οι ταινίες "Κώδικας Ντα Βίντσι" και «Οι Πεφωτισμένοι»

Στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε έχει ήδη τοποθετηθεί το διαφημιστικό πόστερ της νέας ταινίας με τίτλο «Inferno» σε σκηνοθεσία του 62χρονου Αμερικανού δημιουργού Ρον Χάουαρντ. Πρόκειται για τη νέα ταινία με κεντρικό ήρωα τον καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκτον (τον υποδύεται και πάλι ο 60χρονος Τομ Χανκς) που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν του μπεστ σέλερ βιβλίου «Κώδικας Ντα Βίντσι».

Η ταινία «Κώδικας Ντα Βίντσι» τον Μάιο του 2006, σε σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ είχε σαρώσει διεθνώς με 758 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις ενώ αρκετά καλά είχε πάει και η επόμενη ταινία πάλι στηριζόμενη σε βιβλίο του Νταν Μπράουν, το «Angels & Demons - Οι Πεφωτισμένοι» με 485 εκατομμύρια δολάρια διεθνείς εισπράξεις.

Στο επίκεντρο της καινούριας ταινίας που έρχεται περίπου 7 χρόνια μετά την προηγούμενη, βρίσκεται ένα σκοτεινό δίλημμα: «Υπάρχει ένας διακόπτης. Εάν τον πατήσεις, ο μισός πληθυσμός της Γης πεθαίνει. Αλλά εάν δεν το κάνεις, σε 100 χρόνια το ανθρώπινο είδος θα έχει αφανιστεί».

Ο Τομ Χανκς που παίζει και στο «Ένα Ολόγραμμα για τον βασιλιά» του Τομ Τίκεβρ (φιλμ που προβάλλεται έως και την Κυριακή 28/8/2016 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο στις 22.00) ερμηνεύει ξανά τον Ρόμπερτ Λάνγκτον σε μια αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία οδηγούν στον μεγάλο Δάντη. Όταν ο Λάνγκτον ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Σιένα Μπρουκς (στο ρόλο η Φελίσιτι Τζόουνς), μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνωμοσία.

«Ο καθηγητής του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκτον βρίσκεται αντιμέτωπος με μία ασυνήθιστη κατάσταση, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο άνθρωπος που γνωρίζει τα πάντα και μπορεί να θυμάται τα πάντα βιώνει μια τεράστια απώλεια και μια σωματική αναπηρία, μία νοητική αναπηρία που προκαλεί αγωνία» ανέφερε ο σκηνοθέτης της ταινίας Ρον Χάουαρντ, στην πρώτη παρουσίαση της ταινίας στο Κανκούν του Μεξικό στο πλαίσιο του Summer of Sony.

Ο ηθοποιός Τομ Χανκς όπως είχε γράψει το in.gr, τόνισε πως ο ήρωας του που ασχολείται με αποκρυφιστικά σύμβολα, στο "Inferno" επικεντρώνεται σε σύγχρονες απόψεις για το τι είναι η κόλαση και για το αν υπάρχει κάπου στον δικό μας, πραγματικό κόσμο.

Στην Ελλάδα η ταινία «Inferno» θα αρχίσει να προβάλλεται σε διανομή από την εταιρεία Feelgood, από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ενώ στις ΗΠΑ θα βγει 2 εβδομάδες αργότερα στις 28 Οκτωβρίου 2016.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture