Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 8 Σεπτεμβρίου έρχεται στην Ελλάδα η ταινία «Hands of stone» για τον μποξέρ Ρομπέρτο Ντουράν

Στις 8 Σεπτεμβρίου έρχεται στην Ελλάδα η...

Παίζουν οι Έντγκαρ Ραμίρεζ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Λίγο μετά την έξοδο του στις ΗΠΑ όπου κάνει πρεμιέρα στις 26 Αυγούστου 2016, θα βγει στη χώρα μας, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 η νέα ταινία με θέμα το μποξ και ένα αληθινό πρόσωπο, με τίτλο «Hands of stone» (σε ελεύθερη μετάφραση Χέρια από πέτρα).

Όπως γράφτηκε, οι ταινίες που σχετίζονται με το μποξ και τους θρύλους του συγκεκριμένου σπορ, έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Οι πιο πρόσφατες ταινίες που είδαμε και στην Πάτρα ήταν το «Southpaw – Ο Αριστερόχειρας» με τον Τζέικ Γκίλενχαλ και το εξαιρετικό «Creed» της περασμένης χρονιάς με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος προτάθηκε και για το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου. Το «Hands of Stone» ασχολείται με τη ζωή του σπουδαίου μποξέρ Roberto Duran από τον Παναμά, η καριέρα του οποίου κράτησε από το 1968 έως το 2002 οπότε και αποσύρθηκε σε ηλικία 50 ετών. Τον ρόλο ερμηνεύει ο Έντγκαρ Ραμίρεζ ενώ του προπονητή του, ο πανταχού παρών τελευταία Ρόμπερτ Ντε Νίρο (τον είδαμε πριν λίγους μήνες μαζί με τον Ζακ Έφρον στο «Dirty Grandpa – Άτακτος παππούς»).

Στην δυνατή δραματική ταινία «Hands of stone», ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδύεται τον θρυλικό Ρέι Αρσέλ, που απογείωσε την καριέρα του Ρομπέρτο Ντουράν, του μποξέρ από τον Παναμά που κέρδισε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα και θεωρείται ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Ο Ντουράν, γνωστός και ως «Χέρια από Πέτρα» για την δριμύτητα των χτυπημάτων του, απέδρασε από την φτωχική του ζωή και αγωνίστηκε για πέντε δεκαετίες, κερδίζοντας 103 από τους 119 αγώνες του, αλλά έμεινε στην ιστορία για τον σοκαριστικό τρόπο με τον οποίο εγκατάλειψε τον πιο κρίσιμο αγώνα της καριέρας του.

Στον ρόλο του αντιπάλου του στο ρινγκ Sugar Ray Leonard, θα δούμε τον τραγουδιστή Usher, ενώ παίζει και η Ana De Armas. Η σκηνοθεσία είναι του Τζόναθαν Τζακούμποβιτς από την Βενεζουέλα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture