Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 25 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 25 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Η Σελήνη απ' τους Διδύμους σήμερα σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες προκαλούν εμπόδια κυρίως στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, ή σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Προσέξτε τα σκληρά κι επιθετικά λόγια, τις αυταπάτες αλλά και τον ιδεολογικό φανατισμό. Πιθανές δοκιμασίες με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές.

Ταύρος

Έμφαση στα οικονομικά σας και σε θέματα αποκτημάτων και ασφάλειας δίνει σήμερα η Σελήνη, αλλά σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οπότε ενδέχεται να υπάρχει πίεση και υποχρεώσεις οικονομικές, ενώ ίσως χρειαστεί να στηρίξετε και άλλους ανθρώπους. Πιθανά εμπόδια σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Οι αξίες κάποιων ατόμων σάς απογοητεύουν.

Δίδυμοι

Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα και θα είναι μια μέρα εξωστρεφής και δραστήρια, όμως οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει ενδέχεται να φέρουν εμπόδια κι εντάσεις. Προσοχή σε μπερδέματα, παρεξηγήσεις, συγκρούσεις και σκληρές συμπεριφορές. Επαγγελματικά και σχέσεις ή συνεργασίες δοκιμάζονται. Μην διασκορπίζεστε σε πολλά πράγματα και προσέξτε τις πλάνες.

Καρκίνος

Προκαλούν μια σύγχυση σήμερα οι δύσκολες όψεις της Σελήνης, ενώ θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις αυταπάτες και κάποιες απογοητεύσεις. Επίσης εμπόδια κι εντάσεις είναι πιθανά στο χώρο δουλειάς αλλά και γύρω από θέματα υγείας. Προσέξτε τη διατροφή σας και τα ατυχήματα. Επίσης μπερδέματα πιθανά σε ταξίδια, νομικά, εκπαίδευση.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, αλλά σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, γι' αυτό ενδέχεται να δοκιμαστούν σχέσεις με φίλους και γνωστούς, ενώ και στα ερωτικά χρειάζεται προσοχή σε εξαπατήσεις και σκληρές ή επιθετικές συμπεριφορές. Επίσης πιθανές εντάσεις με τα παιδιά. Εμπόδια σε σχέδιά σας.

Παρθένος

Κάπως απαιτητική η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει πολλές δύσκολες όψεις. Κυρίως αναμένονται εμπόδια στα επαγγελματικά, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα και τα ψέματα με συνεργάτες αλλά και στις σχέσεις σας γενικά. Επίσης πιθανά εμπόδια, εντάσεις και σκληρές συμπεριφορές σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Χρειάζεται μια συγκέντρωση σήμερα.

Ζυγός

Εάν ταξιδεύετε χρειάζεται μια προσοχή σήμερα σε καθυστερήσεις, μπερδέματα ή απώλειες. Η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες επίσης εφιστούν τη προσοχή σε εμπόδια σε θέματα εκπαίδευσης και νομικών, όπως επίσης και στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ίσως ειπωθούν σκληρά κι απότομα λόγια. Μπερδέματα ή ψέματα και στο χώρο εργασίας.

Σκορπιός

Καθώς η Σελήνη σήμερα σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, τα όρια στις σχέσεις δεν είναι τα καλύτερα, και μπορεί ορισμένοι άνθρωποι να εισβάλουν στη ζωή σας. Επίσης οι όψεις αυτές ενδέχεται να προκαλέσουν εμπόδια και καθυστερήσεις ή πλάνες σε οικονομικά θέματα κι επενδύσεις. Και τα ερωτικά θέλουν προσοχή σε πλάνες και ψέματα.

Τοξότης

Κοινωνική μέρα μεν, με συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, όμως η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, γι' αυτό οι ισορροπίες είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Προσοχή στην εριστικότητα, τον εγωισμό και τις σκληρές συμπεριφορές. Εμπόδια σε συναντήσεις. Επίσης προσοχή χρειάζεται σε εξαπατήσεις και μπερδέματα, όπως επίσης και σε αυταπάτες και σύγχυση.

Αιγόκερως

Έμφαση στα εργασιακά δίνει σήμερα η Σελήνη, όπως επίσης και σε καθημερινές δουλειές. Οι δύσκολες όψεις όμως που σχηματίζει, ενδέχεται να φέρουν διάφορα εμπόδια, και κολλήματα σε λεπτομέρειες. Προσέξτε παρασκήνια κι εντάσεις στο χώρο δουλειάς. Μπερδέματα επικοινωνιακά, παρεξηγήσεις με συγγενείς και γνωστούς. Επίσης φροντίστε καλύτερα την υγεία και διατροφή σας.

Υδροχόος

Ερωτικές και φιλικές σχέσεις σήμερα θέλουν προσοχή, γιατί η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν εντάσεις, απορριπτικές ή αυστηρές συμπεριφορές, ενώ δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις. Το ίδιο και με τα παιδιά. Επίσης προσέξτε τις οικονομικές εξαπατήσεις ή κάποια μπερδέματα σε συναλλαγές, αλλά και απώλειες χρημάτων ή αντικειμένων.

Ιχθύες

Λόγω των πολλών δύσκολων όψεων που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη, είναι πιθανό να βιώνετε μπερδέματα, πλάνες και συγκρούσεις, εξωτερικά ή εσωτερικά. Εντάσεις πιθανές με άτομα εξουσίας, ή σκληρές συμπεριφορές. Μια απαιτητική μέρα, στην οποία πρέπει να συγκεντρωθείτε περισσότερο και να φανείτε υπεύθυνοι. Δυσκολίες και σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Προσοχή σε αυταπάτες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being